به گزارش خبرگزاری فرانسه از غزه در سرزمین های فلسطینی، ˈاشرف القدرهˈ سخنگوی وزارت بهداشت غزه افزود: ˈصلاح حسنینˈ 45 ساله و ˈعبدالعزیز حسنینˈ 14 ساله در حمله ارتش رژیم صهیونیستی به خانه مسکونی اش در شهر رفح به شهادت رسید.
وی افزود: در این حمله 15 تن دیگر زخمی و مصدوم شده اند.
جنبش جهاد اسلام نیز شهادت صلاح حسنین یکی از فرماندهان این جنبش و پسرش را در حمله نظامی به منزل مسکونی وی تایید کرد.
در تهاجم نظامی ارتش رژیم صهیونیستی به مناطق مسکونی نوار غزه که وارد نوزدهمین روز خود شده است، تاکنون بیش از 800 فلسطینی شهید و ده ها هزار تن دیگر زخمی و آواره شده اند.
خاورم**1486** 1064
رژیم صهیونیستی یک فرمانده جهاد اسلامی را در رفح به شهادت رساند
تهران – ایرنا – منابع پزشکی غزه اعلام کردند: یک فرمانده جنبش جهاد اسلامی فلسطین به همراه پسر نوجوان وی در حمله بامداد جمعه ارتش رژیم صهیونیستی به خانه مسکونی وی در شهر ˈرفحˈ در جنوب نوار غزه به شهادت رسید.
صاحبخبر -