شناسهٔ خبر: 61043256 - سرویس اقتصادی
نسخه قابل چاپ منبع: اقتصاد نیوز | لینک خبر

۹ سد مهم تأمین آب شرب با ذخایر زیر ۲۰درصد؛

فاجعه آبی بیخ گوش ایران

میان ۹ سد با ذخیره آب زیر ۲۰درصد، وضعیت سدهای رودبال داراب در استان فارس و چاه‌نیمه‌ها در استان سیستان و بلوچستان با ۳ و ۶ درصد پرشدگی و سد وشمگیر گلستان که به‌صورت کامل خشک شده است، بحرانی‌تر است.

صاحب‌خبر -

به گزارش اقتصادنیوز به نقل از تسنیم، بر اساس جدیدترین آمار رسمی شرکت مدیریت منابع آب ایران، ذخایر فعلی سدهای کشور بالغ بر 30 میلیارد و 110 میلیون مترمکعب است که نسبت به ذخایر 25 میلیارد و 50 میلیون مترمکعبی سدهای کشور در زمان مشابه سال قبل، رشدی 20درصدی دارد.

این رشد 20درصدی ذخایر سدها، درحالی است که وضعیت منابع آبی در برخی سدهای کشور مطلوب و در برخی سدهای مهم تأمین آب شرب و کشاورزی، بسیار نامطلوب است؛ به‌طوری که 9 سد مهم از بین مهم‌ترین سدهای تأمین آب در سراسر ایران، ذخایری زیر 20درصد دارند و بیش از 80 درصد مخزن این سدها خالی است.

شرکت مدیریت منابع آب ایران ,

 

میان 9 سد با ذخیره آب زیر 20 درصد، وضعیت سدهای رودبال داراب در استان فارس و چاه‌نیمه‌ها در استان سیستان و بلوچستان با 3 و 6 درصد پرشدگی و سد وشمگیر گلستان که به‌صورت کامل خشک شده است، بحرانی‌تر است.

وضعیت دیگر سدهای مهم تأمین آب شرب و کشاورزی در جدول زیر آورده شده است.

شرکت مدیریت منابع آب ایران ,