شناسهٔ خبر: 56513874 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: فارس | لینک خبر

ممنوعیت استفاده از جوهر قند و جوش شیرین در واحدهای نانوایی ایلام

مدیرعامل شرکت غله و خدمات بازرگانی استان ایلام گفت‌: واحد‌های نانوایی اجازه استفاده از جوهر قند و جوش شیرین به علت مضر بودن این مواد برای سلامت مصرف کنندگان را ندارند.

صاحب‌خبر -

هوشنگ نادری مدیرعامل شرکت غله و خدمات بازرگانی استان ایلام شامگاه امروز در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری فارس در ایلام در مورد کاهش سبوس گیری گندم گفت: میزان سبوس آرد نان های حجیم ۱۲ درصد، تافتون و لواش ۱۵ درصد و بربری ۱۸ درصد است و ناظران اداره کل استاندارد و مرکز بهداشت بر روی میزان غنی سازی و سبوس گیری آرد نظارت مستمر دارند.

وی در خصوص غنی سازی آرد واحدهای نانوایی تصریح کرد: در همان محل کارخانه های تولیدی، به آرد مصرفی واحد‌های نانوایی اسید فولیک (آهن) اضافه می شود. 

مدیر عامل شرکت غله و خدمات بازرگانی با اشاره به ممنوعیت استفاده از ماده جوهر قند در واحدهای نانوایی بیان کرد: واحد‌های نانوایی اجازه استفاده از جوهر قند و جوش شیرین به علت مضر بودن این مواد برای سلامت مصرف کنندگان را ندارند. 

نادری تصریح کرد: واحدهای نانوایی به طور مستمر توسط گروه های گشت مشترک شرکت غله و خدمات بازرگانی و مرکز بهداشت نظارت و پایش می شوند.

انتهای پیام/

نظر شما