شناسهٔ خبر: 56348155 - سرویس علمی-فناوری
نسخه قابل چاپ منبع: ایمنا | لینک خبر

گردو خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی را کاهش می‌دهد

نتایج بررسی‌های انجام شده نشان می‌دهد افرادی که گردو مصرف می‌کنند کمتر در معرض خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی قرار دارند.

صاحب‌خبر -

به گزارش سرویس ترجمه ایمنا، مغزیجات از جمله گردو بخشی از یک رژیم غذایی سالم در نظر گرفته می‏‌شود، زیرا سطح بالایی از پروتئین، فیبر و چربی‌های سالم دارد. گردو سرشار از چربی‌های سالم، آنتی‌اکسیدان‌ها و همچنین چندین ماده معدنی ضروری است. گردو در مقایسه با دیگر آجیل‌ها فواید سلامتی بیشتری دارد، زیرا حاوی بالاترین میزان اسیدهای چرب امگا سه در بین دیگر آجیل‌ها است. اسیدهای چرب امگا سه به طور طبیعی ضدالتهاب هستند و خطر تشکیل پلاک را کاهش می‌دهد، بنابراین خطر بروز بیماری‌های قلبی-عروقی کاهش پیدا می‌کند.

گروهی از محققان به منظور بررسی تاثیر گردو بر بیماری‌های قلبی-عروقی، مطالعه جدیدی انجام دادند. آن‌ها داده‌های مربوط به ۳۰۲۳ شرکت‌کننده را بررسی کردند، این افراد شامل ۳۵۲ نفر بودند که گردو مصرف می‌کردند، ۲۴۹۴ نفر آجیل دیگر مصرف می‌کردند و ۱۷۷ نفر بودند که آجیل مصرف نمی‌کردند. پس از بررسی اندازه‌گیری‌های فیزیکی و بالینی پس از ۳۰ سال، محققان دریافتند افرادی که گردو می‌خورند با فاکتورهای پرخطر کمتر بیماری قلبی مانند شاخص توده بدنی پایین‌تر، فشار خون پایین‌تر و سطح تری‌گلیسیرید خون کمتر روبه‌رو هستند.

به گفته پژوهشگران، افرادی که گردو مصرف می‌کنند رژیم غذایی سالم‌تری دارند، وزن کمتری اضافه می‌کنند، غلظت گلوکز خون آن‌ها در حالت ناشتا کمتر است و فعالیت بدنی بیشتری دارند. نتایج بررسی‌های انجام شده نشان می‌دهد افرادی که گردو مصرف می‌کنند نسبت به افرادی که گردو نمی‌خورند با خطر کمتر بیماری قلبی روبه‌رو هستند.

نظر شما