شناسهٔ خبر: 56289782 - سرویس ورزشی
نسخه قابل چاپ منبع: روزنامه اطلاعات | لینک خبر

پایان دادن به خودمختاری وزنه‌برداران؛ رسالتی بزرگتر از قهرمانی

صاحب‌خبر -
 

برخورد با بازیکن سالاری یکی از مهمترین رسالت تیم مدیریت جدید وزنه‌برداری است که برخی از نفرات آن از جمله «سجاد انوشیروانی» و «کوروش باقری» در گذشته شاهد مشکلات ناشی از این پدیده بودند.
به گزارش ایرنا، انتخاب سجاد انوشیروانی به عنوان سرپرست فدراسیون وزنه‌برداری و بازگشت قهرمانان جهان و المپیک به این فدراسیون نشانه‌هایی از تحول در این رشته المپیکی بود. یکی از این چالش‌ها وجود رگه‌هایی از بازیکن سالاری به جا مانده از دوره گذشته است؛ رویه غلطی که از سال ۲۰۱۳ بنا و هنوز نیز در بین برخی قهرمانان این رشته دیده می‌شود.
یکی از نمادهای بازیکن سالاری در یک دهه گذشته کیانوش رستمی بود که با وجود کسب مدال‌های جهانی و المپیک، گرفتار حاشیه‌های خودساخته شد و رویه تقابل را با فدراسیون و قوانین آن در پیش گرفت؛ تقابلی که هم مربیان تیم ملی وزنه‌برداری را با مشکل مواجه کرد و هم موجب سردرگمی مسئولان فدراسیون برای رسیدن به سهمیه المپیک ۲۰۲۰ توکیو شد. رستمی که در مدیریت جدید بنا بر آتش ‌بس موقت با فدراسیون گذاشته است در گذشته برای خود اقلیمی ترسیم کرد که به جز نزدیکان این ورزشکار کسی اجازه ورود به آن را نداشت؛ در این ورطه او هیچ اجباری برای رعایت قوانین و دستورات مربیان نداشت و آن چیزی که فکر می‌کرد به صلاحش است را انجام می‌داد.
کیانوش هر چند که برای رسیدن به المپیک بنای صلح را با مربیان و فدراسیون قرار داده اما همچنان حاشیه‌ها در اطراف وی دیده می‌شود. آخرین حاشیه وی درگیری لفظی با علی هاشمی دیگر ملی‌پوش این رشته بود. این درگیری در جریان اردو آماده‌سازی تیم ملی در شهرستان بابلسر ایجاد شد و ۲ وزنه‌بردار اردوی تیم ملی را ترک کردند. اقدامی که با واکنش فدراسیون نیز مواجه شد. اینکه در جدال لفظی قهرمانان جهان، کدام طرف مقصر است موضوع اصلی نیست بلکه آنچه می‌تواند مساله روز وزنه‌برداری ایران باشد وجود رگه‌هایی از بازیکن سالاری است که هنوز در این رشته المپیکی وجود دارد و قابلیت سرایت به دیگر جوانان و نخبگان را دارد.

برچسب‌ها:

نظر شما