شناسهٔ خبر: 56197051 - سرویس سیاسی
نسخه قابل چاپ منبع: جمهوریت | لینک خبر

حسن عباسی: مقاماتی که فرزندان شان در خارج درس می خوانند بی شرف و بی وجودند و باید سوسک شوند

سرویس های اطلاعاتی خارجی برای فرزندان مسوولان دام پهن می کنند و از آنها در حالی که تکیلا و ویسکی خورده و در پارتی می رقصند فیلم می گیرند و با تهدیدشان به انتشار فیلم، می خواهند که از پدران شان فلان اطلاعات را بیاورند.

صاحب‌خبر -

جمهوریت – “حسن عباسی“، در اظهار نظری درباره مسوولانی که فرزندان شان را برای تحصیل به خارج از کشور می فرستند، آنها را “بی شرف” و “بی وجود” خواند و گفت که باید این دسته از مقامات را “سوسک” کرد و به آنها “توهین” نمود.

وی البته تصریح کرد که منظورش مقامات جمهوری اسلامی اند نه شهروندان دیگر و افراد عادی که در خارج درس خوانده و برگشته اند را “محترم” نامید.

عباسی تاکید کرد که سرویس های اطلاعاتی خارجی برای فرزندان مسوولان دام پهن می کنند و از آنها در حالی که تکیلا و ویسکی خورده و در پارتی می رقصند فیلم می گیرند و با تهدیدشان به انتشار فیلم، می خواهند که از پدران شان فلان اطلاعات را بیاورند.

عباسی با طرح این پرسش که “کدام یک از فرزندان مسئولین که در خارج درس خوانده‌اند تا امروز خری شده‌اند؟” خطاب به آنها که می گویند فرزندان شان در فلان دانشگاه آمریکایی و اروپایی درس می خوانند و پروفسور می شوند گفت: چیزی که ما از پروفسور می شناسیم، بزی است در طویله که ریش پروفسوری دارد.

بیشتر بخوانید:

  • درخواست عزل خزعلی به دلیل مهاجرت فرزندش به کانادا
  • ماجرای دیدار خبرساز «انسیه خزعلی» در نیویورک/عکس
  • انسیه خزعلی و معادلات پیچیده زنان
  • معاون امور زنان رئیسی: «گشت ارشاد» نداریم
  • مهدی خزعلی : پسر و دختر کبری خزعلی هم در آمریکا زندگی می‌کنند/ پسر انیسه خانم هم در کانادا شرکتی در زمینه «وی‌پی‌ان» دارد
  • استعفای انسیه خزعلی کافی نیست، باید پیگرد قانونی هم شود
  • خانوادۀ متنوع آیت الله خزعلی؛ انسیه،کبری و مهدی
  • کنایه تند علی کریمی به حضور فرزندان مسئولان در خارج از کشور
  • غرب را دشمن می‌خوانید اما فرزندانتان تابعیت آمریکا و کانادا دارند
  • پس لرزه مهاجرت فرزندان مسئولان به اروپا و آمریکا
  • داستان رطب خوری و خواهران خزعلی
  • سردار کوثری: جو سازی درباره فرزند انسیه خزعلی برای بدبین کرن مردم به نظام است/ علت مهاجرت فرزندان مسئولان، پیشرفت کشور است
  • همشهری: پسر انسیه خزعلی به ایرانیها vpn نفروخته
  • فارس: پسر انسیه خزعلی به ایرانیها vpnنفروخته و رفتنش مورد تایید مادرش نیست
  • شوهر انسیه خزعلی: پسرم به کاربران ایرانی vpn نفروخته و شرکتش بازارهای خارجی را هدف قرار داده

برچسب‌ها: