شناسهٔ خبر: 55646965 - سرویس سیاسی
نسخه قابل چاپ منبع: خبرنامه دانشجویان ایران | لینک خبر

ضرب الاجل وزارت کشور به شهرداری‌ها

وزیر کشور گفت: حضور مسئولان محلی، استانی و ملی بلافاصله بعد از حادثه در متروپل درخشان بود و ستادهای بحران در سطوح مختلف در ساعات اولیه تشکیل شد.

صاحب‌خبر -

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» احمد وحیدی وزیر کشور صبح امروز (سه شنبه ۲۵ مردادماه) در جریان رسیدگی به گزارش کمیسیون عمران در مورد ریزش ساختمان متروپل گفت: بحث متروپل از چند جهت قابل بررسی و ارزیابی است. اولین جهت خود حادثه بود که بسیار تلخ بود و دلایل آن در گزارش کمیسیون عمران بررسی شد و این مورد جزو موضوعاتی است که باید افراد خاطی آن به طور جدی مورد پیگرد قانونی قرار گیرند.

وی با اشاره به اینکه بلافاصله بعد از وقوع حادثه دستورالعمل خاصی برای رسیدگی صادر کردیم، بیان کرد: در حال حاضر شناسایی سایر سازه‌های ناپایدار را در دستور کار قرار داده ایم تا برابر چارچوب قانون، شهرداری‌ها بنا بر وظیفه‌ای که دارند به سازه‌های ناپایدار تذکر دهند و اگر در مهلت داده شده، اصلاح انجام نشد، گزارش به قوه قضائیه داده شود تا برخورد لازم صورت بگیرد.

وزیر کشور افزود: امید است سامانه‌ای که در مورد رسیدگی به سازه‌های ناپایدار دیگر تشکیل دادیم بتواند پاسخگوی رفع این دغدغه بسیار بزرگ باشد.

وحیدی با بیان اینکه حادثه تلخ فروریزش متروپل آثار سوی بسیار داشت، تصریح کرد: برداشت مردم آبادان این بود که با توجه به محرومیت‌های موجود، احداث ساختمان‌های بلندمرتبه می‌تواند فضای شهر آبادان را عوض کند و موجب تقویت سازندگی در این شهرستان شود. با وقوع این حادثه تلخ که آثار بدی بر روی روحیات مردم داشت، این نگرانی ایجاد شد که این واقعه مانع سرمایه گذاری‌های مجدد در این شهرستان شود.

وی تأکید کرد: باید کمک کنیم تا این نگرانی‌ها برطرف شود و یکی از موضوعاتی که در مدت حضور در آبادان به آن پرداختیم، همین نکته بود که به مردم اطمینان خاطر لازم را بدهیم.

وزیر کشور افزود: مسئله دوم در حادثه متروپل اقدامی بود که از طرف دولت و مسئولین صورت گرفت. انصافاً حضور در محل از سوی مسئولان محلی، استانی و ملی بسیار درخشان و بارز بود. به طوری که به فاصله نیم ساعت بعد از وقوع حادثه، ستاد بحران در سطح شهرستان، در فاصله حدود دو ساعت، ستاد بحران در سطح استانی با حضور استاندار و به فاصله حدود ۷ ساعت در سطح ملی تشکیل شد و موضوع به جد مورد پیگیری و توجه قرار گرفت.

وحیدی با تأکید بر اینکه وحدت فرماندهی در صحنه حادثه در ساعات ابتدایی ریزش متروپل صورت گرفت، خاطرنشان کرد: گروه‌های هفت گانه ای برای رسیدگی به حادثه شکل گرفت. کارگروه‌های انتظامی، امداد و نجات، رسانه، بهداشتی و پزشکی، مسائل اجتماعی و نظام مهندسی به سرعت تشکیل شدند و کار میان آنها تقسیم شد. این امر موجب شد بتوانیم صحنه را به سرعت مدیریت کنیم.

نظر شما