شناسهٔ خبر: 55014401 - سرویس اجتماعی
نسخه قابل چاپ منبع: بورس پرس | لینک خبر

۱۰ نکته و هشدار بهداشتی برای پیشگیری از تب کریمه کنگو / ۵۱ مبتلا و ۳ فوتی

سازمان دامپزشکی از شناسایی ۵۱ مبتلا به تب کریمه کنگو و ۳ فوتی خبر داد و ۱۰ نکته بهداشتی جلوگیری از شیوع این بیماری را اعلام کرد.

صاحب‌خبر - به گزارش پایگاه خبری بورس پرس، سازمان دامپزشکی اعلام کرد: از ابتدای سال جاری ۵۱ نفر مبتلا به تب کریمه کنگو شناسایی و ۳ نفر فوت شدند. براساس این گزارش، تشخیص و درمان بیماری تب کریمه کنگو در ایران مهیا است و در هر نقطه‌ای امکان انتقال نمونه و تشخیص نهایی وجود دارد. این تب بین انسان و دام مشترک است و در صورت عدم رعایت نکات بهداشتی، انسان مبتلا خواهد شد. اصول بهداشتی برای جلوگیری از شیوع بیماری: ۱- حذف کنه ناقل بیماری از طریق سمپاشی و حمام دادن دام‌ها و سمپاشی و ضدعفونی نمودن اماکن دامی ۲- خودداری از له کردن کنه با دست یا روی بدن دام ۳- خودداری از تماس غشاهای مخاطی بدن با ترشحات و خون دام ۴- خودداری از کشتار دام در محل‌های غیر مجاز ۵- تهیه گوشت مورد نیاز از محل‌های مطمئن و تحت نظارت دامپزشکی ۶- نگهداری لاشه تازه دام به صورت کامل به مدت ۲۴ ساعت در یخچال ۷- روش‌های حفاظت شخصی در تماس با ترشحات و خون حیوان از جمله پوشیدن دستکش، لباس بلند، چکمه، ماسک و عینک ۸- اجتناب از خوردن جگر خام ونیم پخته ۹- ویروس در برابر حرارت حساس است. لذا پختن گوشت باعث از بین رفتن ویروس می‌شود ۱۰- در صورت ایجاد هرگونه زخم یا جراحت جلدی در حین کشتار و با بروز علائم بیماری، سریعاً به مراکز بهداشتی درمانی مراجعه شود. تلگرام اصلی بورس پرس : t.me/boursepressir انتهای پیام

نظر شما