شناسهٔ خبر: 54950789 - سرویس سیاسی
نسخه قابل چاپ منبع: شبستان | لینک خبر

روایت استاندار کهگیلویه و بویراحمد از حضور جهادی قالیباف در مناطق محروم

استاندار کهگیلویه و بویراحمد در نشست جمع‌بندی نظارت ستادی رئیس مجلس گفت: آقای قالیباف در مناطق چرام و دیگر شهرهای استان به عنوان نیروی جهادی در سالهای اخیر حضور پیدا کرده است.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان در گچساران، «سید علی احمدزاد» روز سه شنبه (۱۴ تیر) در نشست نهایی پیگیری و نظارت ستادی رئیس مجلس شورای اسلامی در یاسوج اظهار کرد: حضور رئیس مجلس شورای اسلامی که از مدیران جهادی کشور محسوب می شود، پشتوانه ای عظیم برای مردم و ملت است. ایشان  مدت ها در مناطق چرام و شهرهای استان ما به عنوان نیروی جهادی  در سالهای اخیر حضور پیدا کرده اند و کار جهادی انجام داده اند که تا کنون بیان نشده است  از این نیروی جهادی جمهوری اسلامی ایران تشکر می کنیم و می خواهیم با یک تیم جهادی به مناطق محروم استان ما بیایند و کار جهادی انجام دهند. دولت به دنبال پیاده کردن آرمان های امام (ره) است و به وجود نیروهای جهادی و همسو با انقلاب نیاز دارد.

استاندار کهگیلویه و بویراحمد تصریح کرد: امروز با حضور رئیس مجلس از ابر پروژه‌های استان همچون سد تنگ سرخ، پتروشیمی گچساران و چندین طرح دیگر بازدید به عمل آمد، همچنین از بخش محروم دیشموک بازدید شد که این منطقه نمونه کوچکی از نقاط محروم استان است.

وی افزود: این مناطق مایه نگرانی و دلواپسی همه مسئولان و نمایندگان است، دیشموک، باشت، چاروسا، بهمئی، لنده و غیره در استان دارای محرومیت های فراوانی است و باید گفت این سفر سرآغاز تحول و تغییر بنیادی در استان است.

در ابتدای این نشست نیز «سید نصیر حسینی» بیان کرد: سهم استان محروم از نفت ۱۳ درصد است که مقدار خاصی به گچساران و استان داده نمی شود.

نماینده ولی فقیه کهگیلویه و بویراحمد تصریح کرد: توجه به زیرساخت‌های فرهنگی نیز نیاز است تا در روند اجرای پروژه های آن تسریع صورت گیردالبته  مردم این استان شاکر انقلاب و نعمت ها و خدمات بیشمار و ارزشمند انقلاب هستند.

امام جمعه یاسوج تاکید کرد: به برکت انقلاب اسلامی این سرزمین به شکوه و عظمت رسید و در قبل از انقلاب هیچ اثری از خدمات نبوده و یا کم رنگ بوده است.

وی با بیان اینکه طرح های زیادی در استان به درازا کشیده اند، اضافه کرد: جاده پاتاوه به دهدشت یکی از طرح های عمرانی است که در سال ۷۳ کلنگ زنی شده است. سد تنگ سرخ در سال ۹۰ کلنگ زنی شد اما هنوز حدود ۴۰ درصد از پیشرفت فیزیکی آن می گذرد.همچنین کلنگ پتروشیمی دهدشت در سال ۸۵ کلنگ به زمین زده شد و هنوز پیشرفت فیزیکی مطلوبی ندارد.

آیت الله حسینی افزود: امید است توجه ویژه ای به این طرح ها شود تا مشکلات مردم کمتر شود.

وی بیان کرد: سد تنگ سرخ، مشکل بحرانی آب مرکز استان، دوبانده کردن یاسوج و سمیرم و غیره توجه ویژه مجلس را می طلبد. وضعیت راه ها و جاده های مواصلاتی استان رضایت بخش نیست.

آیت الله حسینی ابراز داشت: سدهایی در استان احداث شده اما خود استان از آب آنها محروم است و یا سهم ناچیزی دارد. بهره مردم استان از سد کوثر اندک و سد مارون ناچیز است و امید است مجلس دستور ویژه ای صادر کند و حقابه استان رعایت و زمین های تشنه این منطقه از آب سیراب شوند.

در ادامه مدیرکل دیوان محاسبات استان و نماینده قوه مقننه در استان کهگیلویه و بویراحمد در سخنانی اظهار داشت: ابلاغ با تأخیر بودجه استان از سوی سازمان برنامه و به تبع آن تشکیل باتأخیر شورای برنامه‌ریزی استان یکی از موانع توسعه‌ای است، همچنین نیاز است مواد 63 و 64 قانون محاسبات یک بار برای همیشه اصلاح شود و این امکان برای استان وجود داشته باشد که اعتبارات را به سال آینده منتقل کند.

کیهان با اشاره به وقوع زلزله در استان کهگیلویه و بویراحمد و منطقه سی‌سخت، خاطر نشان کرد: بر اساس قانون دستگاه‌های اجرایی موظفند اموال خود را بیمه کنند اما اعتبارات این موضوع پیش‌بینی نمی‌شود و در زلزله سی‌سخت ما شاهد بودیم بسیاری از اموال دولت آسیب دید اما بیمه نبودند و دلیل آن نیز نبود اعتبارات برای بیمه نمودن اموال بود و باید ترتیبی اتخاذ شود تا ردیف مشخصی برای بیمه شدن اموال دولتی پیش‌بینی شود.

 
پایان پیام/630

نظر شما