شناسهٔ خبر: 54937289 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: راه دانا | لینک خبر

مدیرعامل صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان اعلام کرد؛

حل مشکل ۲۰ساله بیمه ۳۰هزار مربی قرآن در کشور/ سطوح درآمدی ۶۰ درصد افزایش یافت

بیت‌الله برقراری گفت: ۳۰هزار مربی قرآن در کشور بیمه شدند و مشکل ۲۰ساله این افراد حل شده است.

صاحب‌خبر -

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از بلاغ، بیت‌الله برقراری صبح امروز در پنجمین جلسه شورای هماهنگی تعاون، کار و رفاه اجتماعی مازندران با اشاره به اهمیت وزارت تعاون، رفاه و امور اجتماعی، اظهار کرد: بیش از ۸۰ درصد مردم در زمینه‌های معیشت و رفاه با حوزه‌های اجتماعی ارتباط مستقیم دارند.

وی با اشاره به اینکه فکر و اندیشه ما حل مشکلات مردم است، تصریح کرد: حتما با مردم ارتباط داشته باشیم چرا که مردم ولی نعمت ما هستند.

برقراری با اعلام اینکه تمام فقط مردم در راستای خدمت به مردم باشد، ادامه داد: شبانه روز باید در خدمت مردم باشیم و تلاش داریم در دولت انقلابی و مردمی باید کارهای تحولی انجام دهیم.

مدیرعامل صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستائیان و عشایر تحقق عدالت اجتماعی را از رسالت های این صندوق عنوان کرد و گفت: حدود ۳۰ میلیون نفر جامعه هدف ما در صندوق بیمه هستند.

وی با اعلام اینکه باید با رویکرد جهادی و انقلابی مشکلات مردم را رسیدگی و حل کنیم، ادامه داد: جامعه هدف ما از مهم ترین اقشار کشور هستند و برای ایجاد تحول باید همگی تلاش بی وقفه داشته باشیم.

برقراری از افزایش ۶۰درصدی سطوح درآمدی در صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان در سال جاری خبر داد و گفت: این اقدام در تاریخ صندوق بی‌سابقه بوده است.

معاون وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی با اشاره به فعالیت ۱۸۰۰ کارگزاری در سراسر کشور، افزود: سند راهبردی صندوق با مشارکت جمعی تدوین شده است.

این مسئول ادامه داد: طی برنامه ریزی صورت گرفته امسال یک میلیون بیمه شده جدید جذب داریم و این افراد تحت پوشش بیمه قرار می گیرند.

مدیرعامل صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستائیان و عشایر بیان کرد: ۳۰هزار مربی قرآن در کشور بیمه شدند و مشکل ۲۰ سال آنها حل شده است.

وی تاکید کرد: با تمامی استانداران، نمایندگان مجلس و ائمه جمعه در سراسر کشور وارد گفتگو شدیم و تلاش داریم امسال یک میلیون بیمه شده جدید جذب کنیم که این اقدام مانع از فقر سالمندی و جلوگیری از مهاجرت از روستاها به شهرها می شود‌.

به گفته برقراری، در بخش درمان تلاش داریم از ظرفیت قانونی اساسنامه استفاده کنیم و در صورت تامین اعتبار مشکل درمانی بیمه شدگان نیز مرتفع خواهد شد.

وی خاطرنشان کرد: در راستای هم افزایی با دستگاه های وابسته با معاونت محروم ریاست جمهوری و همچنین سازمان امور عشایر کشور تفاهم نامه همکاری امضا کردیم و همچنین ۱۲۰ هزار نفر از افراد تحت پوشش کمیته امداد و بهزیستی تحت پوشش بیمه قرار گرفتند و همچنین در بخش آموزش و مهارت کارگزاران نیز آمادگی داریم با سازمان فنی و حرفه ای تفاهم نامه همکاری امضا کنیم.

برقراری یادآور شد: حدود هفت میلیون نفر از جامعه هدف تحت پوشش هیچ بیمه ای نیستند که باید با کار جهادی این افراد را بیمه کرد.

وی با بیان اینکه در استان مازندران ۴۷۰ هزار نفر جامعه هدف داریم گفت: از این تعداد ۱۳۷ هزار نفر تحت پوشش بیمه هستند و امسال در اقدام تحولی ۳۳ هزار نفر سهمیه استان مازندران است.

برقراری تاکید کرد: در استان مازندران ماهانه با اعتبار ۴۰ میلیارد ریال حقوق به افراد تحت پوشش پرداخت می شود.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی مازندران نیز اظهار کرد: بیش از ۸۰ درصد مردم با وزارت تعاون در ارتباط هستند و خدمات مهمی ارائه می کنند.

علی باقری با اشاره به اینکه وحدت رویه خوبی بین مدیران استان برای ارائه خدمات به جامعه هدف وجود دارد، تصریح کرد: همکاران ما با تلاش شبانه روزی در حال خدمت به مردم هستند و باید پشتیبانی بیشتری از مجموعه صورت گیرد.

باقری با اشاره به اینکه ۷ هزار و ۶۰۰ تعاونی فعال در استان داریم، افزود: با توجه گستره کاری نیازمند توجه ویژه از لحاظ بودجه ای هستیم تا پاسخگوی مردم باشیم.
رئیس شورای هماهنگی تعاون کار و رفاه اجتماعی مازندران با اشاره ضرورت تعامل بین مدیران تصریح کرد: مدیران باید با تعامل و هم افزایی خدمات بی وقفه به مردم شریف ارائه می کنند.

انتهای پیام/

نظر شما