به گزارش خبرنگار سرویس علم و پیشرفت خبرگزاری فارس، یک شرکت دانشبنیان با ترکیب عصاره صمغ آنغوزه و نانوذرات اکسید روی، ضدعفونی کنندهای جهت مصارف دامی تولید کرده است.
وجود نقره در ضدعفونیکنندهها باعث جذب آن از طریق پوست دام و وارد شدن به شیر و تغییر طعم شیر میشود و اثر منفی روی آن دارد، اما استفاده از نانوذرات اکسید در این ضدعفونیکننده ایمنی بالایی دارد.
شرکت دانشبنیان یزد مکمل در کنار نانوذرات اکسید روی از عصاره صمغ آنغوزه نیز استفاده کرده چراکه آنغوزه دارای خواص ضد انگلی است و برای دام مناسب است.
حسن دهقان، مدیرعامل شرکت یزد مکمل میگوید: «این ضدعفونیکننده برای استفاده دامی مجوز گرفته اما برای آبزیان هم قابل استفاده است. ما این ترکیب را روی آبزیان بررسی کردیم و نتایج مثبت در ایجاد خواص ضدباکتریایی در محیط زیست آبزیان به دست آوردهایم. بنابراین میتوان گفت که این ضدعفونیکننده برای هر نوع دام و برای آبزیان قابل استفاده است و علاوه بر کشتارگاهها در صنایع غذایی نیز میتوان از آن استفاده کرد».
انتهای پیام/
نظر شما