شناسهٔ خبر: 54257032 - سرویس اجتماعی
نسخه قابل چاپ منبع: ایمنا | لینک خبر

تعداد جانباختگان حادثه آبادان به ۱۸نفر رسید

معاون استاندار خوزستان و فرماندار ویژه آبادان گفت: تعداد جانباختگان حادثه ریزش ساختمان متروپل آبادان با پیدا شدن دو جسد دیگر به ۱۸نفر رسید.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرنگار ایمنا، احسان عباسپور امروز پنجشنبه _پنجم خردادماه_ در جمع خبرنگاران، اظهار کرد: آمار دقیقی از افراد گرفتار زیر آوار در دست نیست اما تاکنون اجساد ۱۸ نفر از زیر آوار خارج شده است.

وی افزود: ۳۷ نفر از شهروندان زنده از زیر آوار بیرون آورده شدند که برای درمان به بیمارستان‌های شهر منتقل شدند و اکثر آن‌ها پس از مداوای سرپایی مرخص شدند.

فرماندار ویژه آبادان گفت‌: عملیات آواربرداری تا بیرون آوردن آخرین جانباخته ادامه خواهد داشت و نیروهای امدادی همچنان مشغول آواربرداری هستند.

عباسپور تصریح کرد: از شهروندان درخواست داریم به محل حادثه مراجعه نکنند تا عملیات امدادرسانی و آواربرداری با سرعت بیشتری صورت گیرد.

به گزارش ایمنا، بخشی از برج دو قلوی متروپل آبادان دوم خردادماه فرو ریخت. این حادثه تاکنون باعث مرگ ۱۸ نفر و مصدوم شدن ۳۷ نفر شده است و عملیات آواربرداری همچنان ادامه دارد.