شناسهٔ خبر: 54143081 - سرویس علمی-فناوری
نسخه قابل چاپ منبع: ایسنا | لینک خبر

بهبود ناراحتی های گوارشی با "زیره سیاه"

عضو هیات علمی مجتمع تحقیقات گیاهان دارویی جهاددانشگاهی خراسان جنوبی گفت: زیره سیاه زیره اشتها آور و مدر است. مصرف آن برای درمان نفخ معده و ناراحتی‌های گوارشی مفید است.

صاحب‌خبر -

به گزارش ایسنا، دکتر طیبه شاهی با اشاره به این‌که زیره سیاه را با نام‌ زیره سیاه ایرانی (کرمانی)  نیز می شناسند، گفت: اسانس زیره به‌وسیله تقطیر با آب حاصل می‌شود.

 وی با اشاره به این‌که بذرهای زیره سیاه حاوی 5/3 تا 9 درصد اسانس هستند، بیان کرد: عمده‌ترین ترکیبات تشکیل‌دهنده اسانس زیره سیاه عبارت‌اند از پ-سیمن، کومین آلدهید، گاماترپینن، آلفاپینن، بتاپینن، آلفا ترپینن و لیمونن .

عضو هیات علمی مجتمع تحقیقات گیاهان دارویی جهاددانشگاهی خراسان جنوبی ادامه داد: زیره اشتهاآور و مدر است. مصرف آن برای درمان نفخ معده و ناراحتی‌های گوارشی مفید است. زیره سیاه شیرافزا بوده و در صنایع غذایی به‌عنوان چاشنی و طعم‌دهنده غذا و نوشیدنی‌ها کاربرد دارد.

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی خراسان جنوبی، وی در مورد نکات احتیاطی مصرف زیره سیاه گفت: مصرف زیاد زیره سیاه می‌تواند فعالیت‌های غده تیروئید را محدود کند.

انتهای پیام

نظر شما