شناسهٔ خبر: 52123802 - سرویس گوناگون
نسخه قابل چاپ منبع: باشگاه خبرنگاران جوان | لینک خبر

آموزش پخت پنکیک خانگی + فیلم

آموزش پخت پنکیک خانگی با روشی ساده و با کمترین مواد را مشاهده می‌کنید.

صاحب‌خبر -

باشگاه خبرنگاران جوان - شما برای پخت یک پنکیک خانگی و آسان به ۲ عدد تخم مرغ، (۴ قاشق چایخوری) شیر، (۳.۳ قاشق غذاخوری) آرد همه منظوره، (۱/۴ قاشق چایخوری) عصاره وانیل و (۲ قاشق غذاخوری) شکر نیاز دارید.

نکات مهم
۱. می‌توانید به جای آرد همه منظوره از آرد کیک استفاده کنید.
۲. سفیده‌ها را با همزن بزنید تا کاملا خشک شود تا پنکیک‌ غلیظ‌تر شود.
۳. هنگام پخت با حرارت کم، حدود ۵ دقیقه، هر طرف را سرخ کنید، می‌توانید یک قاشق کوچک آب هم اضافه کنید.

 

بیشتر بخوانید 

<div id="video-display-embed-code_15508244"><script type="text/JavaScript" src="https://www.yjc.news/fa/news/play/embed/8038324/15508244?width=400&height=300"></script></div>

انتهای پیام/

 

نظر شما