شناسهٔ خبر: 51864376 - سرویس گوناگون
نسخه قابل چاپ منبع: فرارو | لینک خبر

روش تهیه بستنی زمستانی، خوراکی محبوب چند نسل

بستنی زمستانی، نوعی بستنی خوشمزه است که معمولا در فصول سرد طرفداران بیشتری دارد.

صاحب‌خبر -

مواد لازم:

سفیده تخم مرغ – ۴ عدد

خاک قند - یک لیوان

وانیل - یک قاشق چای‌خوری

پودر ژلاتین - یک و نیم قاشق غذاخوری

آب - ۳ قاشق غذاخوری

نان میکادو یا بیسکویت گرد – به میزان لازم

شکلات ذوب شده – به دلخواه

پودر نارگیل و پودر گردو- به دلخواه

طرز تهیه

۱- سفیده‌های تخم مرغ را با همزن برقی خوب هم بزنید تا کاملا کف کند و در ظرف تکان نخورد.

۲- به کمک یک قابلمه پر از آب یک حمام آب جوش تهیه کنید و ظرف سفیده تخم مرغ را درون آن قرار دهید. کم کم خاک قند و وانیل را اضافه و با سفیده‌ها مخلوط کنید. شکر باید کاملا در سفیده حل شود. سپس آن را از روی حمام بن ماری بردارید.

۳- ظرف دیگری آماده و ژلاتین را با آب روی بن ماری مخلوط کنید تا شفاف شود.

۴- ژلاتین شفاف را به مخلوط سفیده شکری اضافه کنید و هم بزنید. بیسکویت‌ها را آماده کنید و با قاشق یا قیف از مایه بستنی زمستانی روی آن‌ها بریزید. سپس بستنی زمستانی را درون یخچال قرار دهید تا خنک و سفت شود.

۵- بعد از این‌که بستنی‌ها سفت شدند، شکلات ذوب شده را آماده کنید. بستنی‌های زمستانی را روی یک سینی قرار دهید و با کمک ملاقه شکلات ذوب شده را روی آن‌ها بریزید و کمی پودر نارگیل و گردو روی روکش بپاشید و دوباره آن‌ها را درون یخچال قرار دهید تا روکش شکلاتی سفت شود.

منبع: خراسان

برچسب‌ها:

نظر شما