شناسهٔ خبر: 51293973 - سرویس سیاسی
نسخه قابل چاپ منبع: فارس | لینک خبر

مخبر: پیش‌بینی لازم برای تأمین کالای شب عید و ماه مبارک رمضان انجام شود

معاون اول رییس جمهور با تأکید بر اینکه مردم نباید برای تأمین اقلام مورد نیاز خود در ایام پایانی سال دغدغه داشته باشند، گفت: ضرورت دارد که از هم اکنون پیش‌بینی‌های لازم برای تامین نیازهای شب عید و ماه مبارک رمضان انجام شود.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرگزاری فارس، مدیران عامل فروشگاههای زنجیره‌ای کشور، صبح امروز(پنجشنبه) با معاون اول رییس جمهور دیدار و گفت وگو کردند.

مخبر در این جلسه با اشاره به ضرورت اتخاذ تدابیر و راهکارهای لازم برای کمک به بهبود وضعیت معیشتی جامعه و با تاکید بر اینکه مردم نباید برای تامین اقلام مورد نیاز خود در ایام پایانی سال دغدغه ای داشته باشند، گفت: ضرورت دارد که از هم اکنون پیش‌بینی‌های لازم برای تامین نیازهای شب عید و ماه مبارک رمضان انجام شود.

مخبر با بیان اینکه فروشگاههای زنجیره‌ای که برنامه های توسعه ای خود را با فعالیت در کشورهای همسایه تقویت کنند، از سوی دولت مورد حمایت قرار می‌‌گیرند، اظهار داشت: ارتباط دو سویه و مستمر میان دولت و نمایندگان فروشگاههای زنجیره ای می تواند به رفع مشکلات این فروشگاهها کمک کند و به دولت نیز این امکان را می دهد که از ظرفیت این فروشگاهها برای خدمات‌دهی هرچه بیشتر به مردم استفاده کند.

معاون اول رئیس جمهور همچنین بر لزوم استفاده از بستر فضای مجازی، فروش آنلاین و امکانات دیجیتال برای ارائه خدمات به مردم تاکید کرد و اظهار داشت: یکی دیگر از کارهای مهمی که باید در خصوص آن پیگیری لازم صورت بگیرد، تشکیل شرکت خدمات لجستیک است چرا که این موضوع دارای ابعاد مهم و مختلفی است لذا نباید از آن غفلت کرد.

وی از مدیران عامل فروشگاههای زنجیره‌ای خواست با تعیین ساز و کار مشخص، از کسب و کارها و فروشگاههای کوچک و سنتی در محدوده فعالیت خود حمایت کنند و با استفاده از ظرفیت آنها، خدمت رسانی به مردم را گسترش دهند.

معاون اول رییس جمهور همچنین به مدیران فروشگاههای زنجیره ای پیشنهاد داد با استفاده از ظرفیت شبکه بانکی کشور و ارائه تسهیلات با سود مناسب، امکان خرید با استفاده از کارتهای اعتباری را برای مردم فراهم کنند به گونه‌ای که مردم بتوانند اقساط تسهیلات کارت‌های اعتباری را به صورت بلند مدت پرداخت کنند.

در این جلسه مدیران عامل فروشگاههای زنجیره‌ای نیز ضمن بیان دیدگاهها و نظرات خود، پیشنهاداتی را در راستای تسهیل عرضه کالا به مردم مطرح و بر استفاده از ظرفیت اقتصاد دیجیتال، حذف واسطه‌ها، هوشمند کردن امور بازرسی و نظارتی، حفظ شأن مردم و اصلاح نظام توزیع کالا تاکید کردند.

انتهای پیام/ 

نظر شما