شناسهٔ خبر: 51066965 - سرویس اجتماعی
نسخه قابل چاپ منبع: ایلنا | لینک خبر

طرز تهیه قطایف عربی؛ شیرینی محبوب و پرطرفدار

قطایف عربی یکی از انواع شیرینی های مغزدار و خوشمزه و بسیار شبیه قطاب ایرانی است که معمولا در ماه رمضان در کشورهای عربی تهیه می شود و طرفداران زیادی هم دارد.

صاحب‌خبر -

به گزارش ایلنا، قطایف عربی یکی از انواع شیرینی های مغزدار و خوشمزه و بسیار شبیه قطاب ایرانی است که معمولا در ماه رمضان در کشورهای عربی تهیه می شود و طرفداران زیادی هم دارد.

این نوع شیرینی دستور طبخی آسان دارد و می توانید آن را در خانه با کمترین مواد اولیه تهیه کنید. در این بخش آموزش طرز تهیه قطایف را ارائه می کنیم.

مواد لازم شربت قطایف

مواد لازم

مقدار

شکر

2/5لیوان

آب

1/5 لیوان

چوب دارچین

1 تکه

هل سبز

4 عدد

آب لیمو ترش

1 قاشق غذا خوری

گلاب

4 قاشق غذا خوری

زعفران

1 قاشق مربا خوری

 شیرینی

طرز تهیه شربت قطایف عربی

برای تهیه شربت باید:

  • در یک قابلمه شکر و آب را ریخته و مخلوط کنید.

  • قابلمه را روی حرارت بگذارید تا آب سریعتر به جوش بیاید.

  • پس از جوش آمدن آب حرارت زیر قابلمه را ملایم تر می کنیم تا شکر به طور کامل در آب حل شود.

  • چوب دارچین، هل سبز، گلاب و زعفران دم کرده را به شربت اضافه می کنیم.

  • بگذارید همه مواد با هم 5 دقیقه بجوشد و سپس آب لیمو ترش را اضافه کنید.

  • شربت را کنار بگذارید تا خنک شود و به سراغ تهیه مواد داخل قطایف بروید.

مواد لازم مغز قطایف

مواد لازم

مقدار

شکر

2 قاشق غذاخوری

آرد سفید

1 قاشق غذا خوری سرپر

شیر 

1 پیمانه

خامه صبحانه

2 قاشق غذاخوری

نشاسته ذرت

1 قاشق غذاخوری سرپر

پودر نارگیل 

1 قاشق غذاخوری سرپر

گلاب 

1 قاشق غذا خوری

قطایف غربی

طرز تهیه مغز قطایف عربی

  • برای تهیه مغز قطایف عربی مراحل زیر را با دقت اجرا کنید:

  • داخل یک قابلمه شیر را به همراه آرد بریزید و مخلوط کرده و روی حرارت ملایم قرار دهید.

  • نشاسته ذرت و شکر را به قابلمه بیافزایید و مداوم هم بزنید تا غلیظ شود.

  • سپس به مواد خامه صبحانه و پودر نارگیل اضافه می کنیم و هم می زنیم تا شبیه غلظت فرنی شود.

  • در این مرحله گلاب را اضافه می کنیم و با دیگر مواد مخلوط می کنیم و قابلمه را از روی حرارت بر می داریم و کنار می گذاریم.

  • مواد را به ظرف دیگری منتقل می کنیم و روی ظرف را با سلفون می پوشانیم و در یخچال می گذاریم تا خودش را بگیرد.

مواد لازم پنکیک قطایف

مواد لازم

مقدار

شیر ولرم

2 پیمانه

آب ولرم

2 پیمانه

شکر

3 قاشق غذا خوری

آرد سفید

2 پیمانه

خمیر مایه فوری

2 قاشق چای خوری

جوش شیرین

1 قاشق چای خوری

آرد ایرمیک

1 پیمانه

نمک

 ¼ قاشق چایخوری

مواد لازم شیرینی

طرز تهیه پنکیک قطایف عربی

برای تهیه قطایف عربی به شکل پنکیک باید:

  • همه مواد را داخل مخلوط کن یا میکسر ریخته و 5 دقیقه مخلوط کنید تا یکسان شود.

  • مواد را از مخلوط کن به ظرف دیگری بریزید و روی آن را پوشانده و 30 دقیقه در دمای آشپزخانه قرار دهید اما لازم نیست روی ظرف را با حوله بپوشانید یا در جای گرم قرار دهید.

  • بعد از گذشت 30 دقیقه یک تابه مناسب را روی حرارت قرار داده و یک ملاقه کوچک از مواد را درون تابه بریزید(مانند پخت پنکیک)

  • نیاز نیست دو طرف مایه پخته شود، پس از اینکه مایه داخل تابه حباب زد و روی آن خشک شد و زیرش رنگ گرفت آنرا از تابه خارج می کنیم.

  • به همین شیوه تمام مایه را آماده کرده و درون پارچه ای قرار دهید تا نرم بماند.

  • اکنون یک قاشق از مواد میانی را روی سمت نپخته و سرخ نشده خمیر بریزید و از وسط تا کنید و با چنگال لبه های آن را بچسبانید.

  • پنکیک ها را پس از اینکه اماده کردید، درون تابه روغن ریخته و آن را روی شعله قرار دهید و به مدت 6 دقیقه سرخ کنید.

  • پس از سرخ شدن پنکیک ها آنها را سریع درون شربت قرار دهید و ده دقیقه صبر کنید تا شربت به خوردشان برود.

  • پنکیک ها را از شربت خارج و داخل توری فلزی قرار دهید تا شربت اضافی شان خارج شود.

  • اگر قطایف های شما پس از خارج کردن از شربت مقداری حالت خشکی و تردی دارند، آنها را داخل یک ظرف در بسته قرار داده و روی ظرف را با سلفون بپوشانید و در دمای محیط قرار دهید.

منبع:نمناک

برچسب‌ها:

نظر شما