شناسهٔ خبر: 51055151 - سرویس اجتماعی
نسخه قابل چاپ منبع: ایسکانیوز | لینک خبر

آموزش آشپزی / دستور تهیه کوفته سوئدی

کوفته سوئدی شباهت بسیار زیادی با کوفته ریزه خودمان دارد ولی همراه با سس سرو می شود و طعمش متفاوت و بسیار خوشمزه است، کوفته سوئدی را میتوانید به عنوان سس پاستا یا همراه با برنج سرو نمایید.

صاحب‌خبر -

به گزارش گروه اجتماعی ایسکانیوز، کوفته سوئدی یک غذای بسیار خوشمزه با طعمی جدید و دوست داشتنی است، برای پخت کوفته سوئید دو مرحله کاملا مجزا داریم یکی پخت خود کوفته ها و یکی پخت سس کوفته ها. تفاوت کوفته سوئدی با کوفته های ایرانی در این است که کوفته ها را به  همراه سس نمی پزند و سس را هنگام سرو روی کوفته ها می ریزند.

مواد لازم کوفته سوئدی

برای 6 نفر

زمان آماده سازی : 30 دقیقه

زمان پخت : 30 دقیقه
گوشت چرخ کرده     یک کیلو
 فلفل دلمه     3 عدد
 برنج     1 پیمانه
جعفری      مقداری
نمک و فلفل و زردچوبه      به مقدار لازم
 گوجه فرنگی      4 عدد
آرد سوخاری     یک پیمانه
پیاز بزرگ      2 عدد
رب گوجه فرنگی     2 قاشق غذاخوری

 طرز تهیه کوفته سوئدی

برنج را بشویید و نیم پز کنید و آبکش کرده بگذارید خنک شود.

فلفل دلمه ، گوجه و جعفری را خرد کرده، گوشت، برنج و کمی آرد سوخاری را به آن ها اضافه کرده و ورز دهید تا به خورد هم بروند.

مواد را به اندازه گردو، کف دست گرد کنید و در یک بشقاب بچینید.

تابه ای را روی حرارت بگذارید و کوفته ها را در روغن داغ سرخ کنید.

دو عدد پیاز را خرد کنید و در تابه ای دیگر تفت دهید ، نمک و فلفل و رب گوجه را اضافه کرده تفت دهید.

کمی آب به سس اضافه کنید و با حرارت مالیم بپزید تا غلیظ شود.

کوفته های سرخ شده را در ظرف بچینید و سس  گوجه را رویش بریزید.

انتهای پیام/

برچسب‌ها:

نظر شما