شناسهٔ خبر: 50341375 - سرویس علمی-فناوری
نسخه قابل چاپ منبع: میزان | لینک خبر

شورترین غذاها در کدام کشورها است؟

تحقیقی که در پنج کشور صورت گرفته است نشان می‌دهد دو کشور دارای بالاترین میزان نمک در گوشت فرآوری شده و محصولات ماهی هستند.

صاحب‌خبر -

خبرگزاری میزان _ خبرگزاری صدا و سیما به نقل از مدیسن نت نوشت: محققان برچسب‌های تغذیه مواد غذایی ۲۶،۵۰۰ محصول در زنجیره‌های بزرگ سوپرمارکت‌ها در کشور‌ها را بررسی کردند.

بر اساس این مطالعه، میزان نمک به طور کلی در چین (۱۰۵۰ میلی گرم در ۱۰۰ گرم) بود و پس از آن ایالات متحده، آفریقای جنوبی، استرالیا و بریتانیا (۴۳۲ میلی گرم در ۱۰۰ گرم) بیشترین میزان را داشتند.

فرآورده‌های گوشتی فرآوری شده شامل موارد زیر است: بیکن؛ کنسرو گوشت؛ گوشت منجمد؛ همبرگر گوشت؛ سالامی و گوشت پخته شده؛ سوسیس و کالباس؛ گوشت خشک؛ کباب؛ گوشت‌های طعم دار خام؛ ژامبون؛ و مرغ سرخ شده.
محصولات فرآوری شده ماهی شامل اقلام کنسرو شده، سرد، منجمد و موارد دیگر بود.

میزان بالای نمک در غذا یکی از عوامل اصلی فشار خون بالا و خطرات مربوط به آن برای بیماری‌های قلبی و کلیوی و مرگ است. سازمان بهداشت جهانی حداکثر مصرف ۲۰۰۰ میلی گرم نمک در روز را توصیه می‌کند، اما متوسط مصرف جهانی نمک در سال ۲۰۱۰ حدود دو برابر بیشتر بود.

سازمان بهداشت جهانی هدف خود را کاهش ۳۰ درصدی مصرف نمک در جهان تا سال ۲۰۲۵ عنوان کرده است. اگرچه پنج کشور در این مطالعه شیوه‌هایی برای کاهش مصرف نمک دارند، اما میزان سدیم در گوشت فرآوری شده و محصولات ماهی در همه کشور‌های منتخب بسیار زیاد بود.

انتهای پیام/
خبرگزاری میزان: انتشار مطالب و اخبار تحلیلی سایر رسانه‌های داخلی و خارجی لزوماً به معنای تایید محتوای آن نیست و صرفاً جهت اطلاع کاربران از فضای رسانه‌ای منتشر می‌شود.

برچسب‌ها:

نظر شما