شناسهٔ خبر: 50288186 - سرویس اقتصادی
نسخه قابل چاپ منبع: باشگاه خبرنگاران جوان | لینک خبر

با هدف جلوگیری از کمبود گوشت مرغ در بازار؛

توزیع مرغ منجمد در چهارمحال و بختیاری آغاز شد

با هدف جلوگیری از کمبود گوشت مرغ در بازار، توزیع۶۰ تن مرغ منجمد در چهارمحال و بختیاری آغاز شد

صاحب‌خبر -

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از شهرکرد، سام مردانی معاون بهبود تولیدات دامی جهادکشاورزی چهارمحال و بختیاری گفت: با هدف جلوگیری از کمبود گوشت مرغ در بازار، توزیع۶۰ تن مرغ منجمد در چهارمحال و بختیاری آغاز شد.

او افزود: به مدت دو روز ۱۲۰ تن مرغ منجمد در فروشگاه‌های منتخب استان توزیع می‌شود.

مردانی اظهار داشت: مرغ منجمد با قیمت مصوب ۲۵۰ هزار ریال در سطح فروشگاه‌های منتخب از سوی سازمان صنعت، معدن و تجارت توزیع و قابل فروش است.

بیشتر بخوانید

معاون بهبود تولیدات دامی چهارمحال و بختیاری گفت: هم‌اکنون روزانه ۸۰ تن مرغ گرم در استان کشتار و عرصه می‌شود گفت: میزان تولید گوشت سفید در استان سالانه حدود ۲ میلیون و ۹۰۰ کیلوگرم است که ۸۰۰ تن این میزان مازاد نیاز استان است و بخشی از این میزان به استان‌های همجوار ارسال می‌شود.

به گفته او، میانگین مصرف مرغ در استان برای هر نفر ماهانه ۲ کیلوگرم است.

نیمه نخست امسال هشت میلیون و ۴۶۱ هزار و ۳۷۶ قطعه جوجه‌ریزی در مرغداری‌های استان چهارمحال و بختیاری انجام شده که نسبت به مدت مشابه ۱۸ درصد افزایش داشته است.

انتهای پیام/ش

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از شهرکرد، سام مردانی معاون بهبود تولیدات دامی جهادکشاورزی چهارمحال و بختیاری گفت: با هدف جلوگیری از کمبود گوشت مرغ در بازار، توزیع۶۰ تن مرغ منجمد در چهارمحال و بختیاری آغاز شد.

او افزود: به مدت دو روز ۱۲۰ تن مرغ منجمد در فروشگاه‌های منتخب استان توزیع می‌شود.

مردانی اظهار داشت: مرغ منجمد با قیمت مصوب ۲۵۰ هزار ریال در سطح فروشگاه‌های منتخب از سوی سازمان صنعت، معدن و تجارت توزیع و قابل فروش است.

بیشتر بخوانید

معاون بهبود تولیدات دامی چهارمحال و بختیاری گفت: هم‌اکنون روزانه ۸۰ تن مرغ گرم در استان کشتار و عرصه می‌شود گفت: میزان تولید گوشت سفید در استان سالانه حدود ۲ میلیون و ۹۰۰ کیلوگرم است که ۸۰۰ تن این میزان مازاد نیاز استان است و بخشی از این میزان به استان‌های همجوار ارسال می‌شود.

به گفته او، میانگین مصرف مرغ در استان برای هر نفر ماهانه ۲ کیلوگرم است.

نیمه نخست امسال هشت میلیون و ۴۶۱ هزار و ۳۷۶ قطعه جوجه‌ریزی در مرغداری‌های استان چهارمحال و بختیاری انجام شده که نسبت به مدت مشابه ۱۸ درصد افزایش داشته است.

انتهای پیام/ش

نظر شما