شناسهٔ خبر: 48720538 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: صدا و سیما | لینک خبر

معدوم شدن ۱۹۲ تن گوشت غیرقابل مصرف مرغ در خراسان رضوی

۱۹۲ تن گوشت غیرقابل مصرف مرغ در خراسان رضوی شناسایی و معدوم‌سازی شد.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مرکز خراسان رضوی، معاون سلامت اداره کل دامپزشکی خراسان رضوی در گفتگو با خبرنگاران گفت:معدوم شدن ۱۹۲ تن گوشت غیرقابل مصرف مرغ در خراسان رضوی این میزان گوشت غیرقابل مصرف مرغ در بازدید‌های صورت گرفته کارشناسان دامپزشکی از کشتارگاه‌های طیور استان کشف و ضبط شده است.
دکتر محمد رشتی‌باف  میزان کشتار طیور در کشتارگاه‌های استان در مدت یادشده را بیش از ۲۷ میلیون قطعه دانست و افزود: تمامی ۱۴ کشتارگاه طیور استان، صنعتی است و دامپزشکان و دیگر رده‌های دامپزشکی به عنوان تیم نظارت فنی- بهداشتی بر مراحل مختلف استحصال گوشت مرغ از ذبح تا بسته بندی نظارت کامل دارند.
وی خاطرنشان کرد: دامپزشکی استان براساس رسالت سازمانی خود مبنی بر پیشگیری از بیماری‌های مشترک بین انسان و حیوان و نیز نظارت بر سلامت فرآورده‌های خام دامی مورد استفاده در سبد غذایی خانوار، نظارتی همه جانبه از مزرعه تولیدات دامی تا سفره خانوار بر کلیه مراکز تولید، نگهداری و عرضه فرآورده‌های خام دامی و کشتارگاه‌های طیور داشته است.
معاون سلامت اداره کل دامپزشکی خراسان رضوی گفت: دامپزشکی خراسان رضوی از ابتدای امسال بر روند تولید و عرضه ۵۱ هزار تن گوشت مرغ نظارت داشته است.
رشتی باف با اشاره به اینکه فرآورده‌های خام دامی باید از مراکز مجاز سطح شهر تهیه شود؛ افزود: هنگام خرید این محصولات، باید دقت شود بر روی بسته بندی، نوع محصول، تاریخ تولید و تاریخ انقضای آن درج شده باشد.
وی از کلیه شهروندان خواست در صورت مشاهده موارد تخلف در مراکز تهیه، تولید و عرضه فرآورده‌های خام دامی، مراتب را با سامانه ۱۵۱۲ دامپزشکی خراسان رضوی در میان بگذارند.
استان خراسان رضوی در تولید گوشت قرمز و سفید مقام اول تا سوم کشور را به خود اختصاص داده است.

نظر شما