به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مرکز خراسان رضوی، معاون سلامت اداره کل دامپزشکی خراسان رضوی در گفتگو با خبرنگاران گفت: این میزان گوشت غیرقابل مصرف مرغ در بازدیدهای صورت گرفته کارشناسان دامپزشکی از کشتارگاههای طیور استان کشف و ضبط شده است.
دکتر محمد رشتیباف میزان کشتار طیور در کشتارگاههای استان در مدت یادشده را بیش از ۲۷ میلیون قطعه دانست و افزود: تمامی ۱۴ کشتارگاه طیور استان، صنعتی است و دامپزشکان و دیگر ردههای دامپزشکی به عنوان تیم نظارت فنی- بهداشتی بر مراحل مختلف استحصال گوشت مرغ از ذبح تا بسته بندی نظارت کامل دارند.
وی خاطرنشان کرد: دامپزشکی استان براساس رسالت سازمانی خود مبنی بر پیشگیری از بیماریهای مشترک بین انسان و حیوان و نیز نظارت بر سلامت فرآوردههای خام دامی مورد استفاده در سبد غذایی خانوار، نظارتی همه جانبه از مزرعه تولیدات دامی تا سفره خانوار بر کلیه مراکز تولید، نگهداری و عرضه فرآوردههای خام دامی و کشتارگاههای طیور داشته است.
معاون سلامت اداره کل دامپزشکی خراسان رضوی گفت: دامپزشکی خراسان رضوی از ابتدای امسال بر روند تولید و عرضه ۵۱ هزار تن گوشت مرغ نظارت داشته است.
رشتی باف با اشاره به اینکه فرآوردههای خام دامی باید از مراکز مجاز سطح شهر تهیه شود؛ افزود: هنگام خرید این محصولات، باید دقت شود بر روی بسته بندی، نوع محصول، تاریخ تولید و تاریخ انقضای آن درج شده باشد.
وی از کلیه شهروندان خواست در صورت مشاهده موارد تخلف در مراکز تهیه، تولید و عرضه فرآوردههای خام دامی، مراتب را با سامانه ۱۵۱۲ دامپزشکی خراسان رضوی در میان بگذارند.
استان خراسان رضوی در تولید گوشت قرمز و سفید مقام اول تا سوم کشور را به خود اختصاص داده است.
معدوم شدن ۱۹۲ تن گوشت غیرقابل مصرف مرغ در خراسان رضوی
۱۹۲ تن گوشت غیرقابل مصرف مرغ در خراسان رضوی شناسایی و معدومسازی شد.
صاحبخبر -
∎
نظر شما