شناسهٔ خبر: 48708460 - سرویس سیاسی
نسخه قابل چاپ منبع: میزان | لینک خبر

بهره‌برداری از ۱۹ بیمارستان سیار تخصصی کرونا در کشور/ افتتاح ۲۰۱ بیمارستان سیار و صحرایی در کشور/

فرمانده بهداری نیروی زمینی سپاه در مراسم افتتاح دویست و یکمین بیمارستان صحرایی نیروی زمینی سپاه در نقطه صفر مرزی شهرستان سراوان در استان سیستان و بلوچستان، از بهره‌برداری ۱۹ بیمارستان سیار تخصصی کرونا در کشور طی ۱۸ ماه اخیر درگیری کشور با این ویروس منحوس خبر داد.

صاحب‌خبر -
خبرگزاری میزان - بنا به اعلام سپاه نیوز، دویست و یکمین بیمارستان مجهز صحرایی نیروی زمینی سپاه در مراسمی با حضور جمعی از مسئولان سپاه، مدیران و مسئولان استانی و شهرستانی سیستان و بلوچستان، در نقطه صفر مرزی کشتگان شهرستان سراوان افتتاح شد.

سردار سرتیپ دوم پاسدار احمد اخوان مهدوی در این مراسم، گفت: این مرکز دویست و یکمین بیمارستان صحرایی در کشور و پنجاه و سومین بیمارستان صحرایی در سیستان وبلوچستان است که با نام شهید دکتر «قاضی سنندج» برپا شده است.

وی با اشاره به اقدامات نیروی زمینی سپاه در همکاری با سایر بخش‌های بهداشتی و درمانی کشور برای مقابله با بیماری فراگیر کرونا، راه اندازی ۱۰ بیمارستان سیار تخصصی کووید ۱۹ در ۱۸ ماه شیوع اپیدمی ویروس کرونا در کشور توسط بهداری نیروی زمینی سپاه از جمله چند بیمارستان در سیستان وبلوچستان، ایجاد بیش از هزار تخت بیمارستانی با قابلیت توسعه تا ۲ هزار تخت و همچنین بیش از ۸۰۰ تخت بیمارستانی سیار با قابلیت توسعه تاهزار و ۵۰۰ تخت را از جمله اقدامات این نیرو در مقابله با کرونا عنوان کرد.

اخوان با بیان اینکه از سال ۸۸ تاکنون به همت بهداری رزمی نیروی زمینی سپاه در کشور ۲۰۱ بیمارستان سیار و صحرایی راه اندازی شده است، گفت: ارائه خدمات بهداشتی درمانی به بیش از ۴ میلیون نفر، انجام عمل جراحی روی بیش از ۲۰ هزار بیمار در هزار و ۷۱۰ روز از زمان برپایی این بیمارستان‌ها و بکارگیری ۲۱ هزار و ۲۰۴ پرسنل کادر درمان سپاه در نوبت‌های مختلف در طول این مدت از دیگر اقدامات جهادی بهداری رزمی نیروی زمینی سپاه به شمار می‌رود که ارزش خدمات مراقبت از سلامت ارائه شده در این بیمارستان‌های صحرایی و سیار بیش از ۲۵۰ میلیارد تومان بوده است.

وی ضمن اشاره به فرآیند ارائه خدمات بهداشتی و درمانی و مراقبت از سلامت در بیمارستان سیار نقطه صفر مرزی کشتگان، افزود: این بیمارستان به منظور ارائه خدمات بهداشتی و درمانی به اهالی مناطق محروم مرزی و کم‌برخوردار، توسعه عدالت در ارائه خدمات مراقبت از سلامت، توسعه وحدت و همدلی و ارتقای سطح شاخص‌های بهداشتی و درمان در مناطق مرزی و محروم و کم برخوردار در استان سیستان و بلوچستان برگزار شده است.

فرمانده بهداری نیروی زمینی سپاه، سامانه رادیولوژی سیار، سامانه دندانپزشکی سیار، سامانه اتاق عمل سیار و دو سامانه جراحی تاکتیکی سیار، سامانه آزمایشگاه سیار، اورژانس و تخت بستری به استعداد ۳۶ تخت، داروخانه، درمانگاه‌های تخصصی پزشکی شامل زنان و زایمان، اطفال، ارتوپدی، چشم پزشکی، بیهوشی، جراحی قلب، دندانپزشکی تخصصی، متخصص عفونی، رادیولوژی، سونوگرافی، آزمایشگاه، پزشک عمومی، درمانگاه عکس کووید ۱۹، درمانگاه بینایی سنجی و ساخت عینک را از جمله خدمات ارائه شده بیمارستان صحرایی منطقه کشتگان سراوان برشمرد.

اخوان تعداد پرسنل فعال در این بیمارستان را ۳۱ نفر پزشک متخصص، پزشک عمومی و دندانپزشک و همچنین ۲۳ پیراپزشک و پرستار و ۲۸ نفر نیز به عنوان کارکنان اداری و بخش‌های خدماتی دانست.

گفتنی است در مراسم افتتاح این بیمارستان سپاه، جانشین قرارگاه قدس نیروی زمینی، فرمانده سپاه سلمان سیستان وبلوچستان، معاون امنیتی استاندار، مسئولان محلی و اعضای شورای تامین شهرستان سراوان و همچنین جمعی از ریش سفیدان و معتمدین و ائمه جمعه و جماعت اهل سنت بخش بم پشت نیز حضور داشتند.

نظر شما