شناسهٔ خبر: 47826332 - سرویس گوناگون
نسخه قابل چاپ منبع: پارسینه | لینک خبر

طرز تهیه ته چین هویج متفاوت و لذیذ

ته چین هویج یکی از انواع متفاوت ته چین است که با ته چین مرغ مقداری متفاوت است و از غذاهای معروف استان سمنان است .

صاحب‌خبر -

ته چین یک غذای ایرانی است که از مخلوط برنج، انواع گوشت (مرغ متداول‌تر است)، ماست، تخم مرغ و زعفران فراوان درست می‌شود. ته‌چین در بین غذاهای ایرانی به خاطر شکل و فرم زیبایش از جمله غذاهای رسمی و مناسب مهمانی‌هاست، که از دو بخش تشکیل شده‌است: اول قشر کلفت تَه‌دیگ زعفرانی که مقداری گوشت یا مرغ پخته در آن قالب‌گیری شده‌است. دوم چلو سفید که روی تَه‌دیگ ریخته می‌شود و هنگام کشیدن غذا زیر تَه‌دیگ یا کنار آن قرار می‌گیرد و در واقع مکمل آن است.

مواد لازم

هویج: ۳۰۰ گرم
گوشت: ۲۰۰ گرم
پیاز: ۱ عدد
برنج: ۳ پیمانه
زردچوبه: به مقدار لازم
دارچین: به مقدار لازم
زعفران: به مقدار لازم
نمک: به مقدار لازم

مراحل


ابتدا گوشت را ورقه ورقه نموده در آبلیمو و کمی نمک قرار می دهیم.


سپس هویج رنده شده را همراه پیاز خرد شده کمی تفت می دهیم


دارچین ، زردچوبه ،زعفران و مقداری نمک را هم به آن اضافه می کنیم.


برنج را از قبل خيس كرده و كمى نمك ريخته تا بجوشد و بعد آبكش مى كنيم.


کمی از برنج را ته قابلمه ریخته سپس مواد با هم مخلوط شده ته چین را روی برنج ریخته و مجددا ما بقی برنج را روی مواد می ریزیم.


حدود 45 الی 1 ساعت بعد این غذا آماده است.

 

منبع: غذالند

نظر شما