شناسهٔ خبر: 4779477 - سرویس بین‌الملل
نسخه قابل چاپ منبع: فارس | لینک خبر

اعزام «گارد ملی» عربستان به «نجران» در نزدیکی مرز یمن

نیروهای گارد ملی عربستان که ریاست آن با پسر شاه سابق است، در نزدیکی مرز جنوبی نزدیک یمن مستقر شدند.

صاحب‌خبر -

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری فارس، نیروهای ویژه گارد ملی عربستان که پیشتر از «سلمان بن عبدالعزیز» شاه عربستان برای مشارکت در حمله نظامی به یمن دستور گرفته بودند، وارد منطقه «نجران» در جنوب عربستان شدند.

خبرگزاری رسمی عربستان «واس»، گزارش داد که این نیروها برای تحکیم وضعیت دفاعی عربستان در مرزهای جنوبی این کشور در این منطقه مستقر شده‌اند.

این نیروها جزء نیروهای امنیتی عربستان هستند که از تأسیسات و منافع استراتژیک این کشور با همکاری دیگر نیروهای مسلح عربستان حمایت می‌کنند.

بر اساس این خبر یگان‌های پیاده نظام، یگان توپخانه و دفاع هوایی، اطلاعات و بازرسی، مهندسی، امداد و تأمین و سلاح‌های ضد تانک تشکیل شده‌اند.

«احمد العسیری» سخنگوی ائتلاف کشورهای عربی علیه یمن گفته بود که نیروهای گارد ملی در کنار نیروهای ارتش عربستان در جریان حفظ امنیت مناطق مرزی قرار خواهند گرفت.

بیش از یک ماه است که عربستان سعودی حملات هوایی به یمن را به بهانه کمک‌خواهی رئیس‌جمهوری فراری یمن آغاز کرده که در جریان آن تاکنون -و بر اساس آمارهای مختلف- بیش از 2000 نفر کشته شده‌اند.

انتهای پیام/ص