شناسهٔ خبر: 47188216 - سرویس فرهنگی
نسخه قابل چاپ منبع: پارسینه | لینک خبر

طرز تهیه میگو نمکی فلفلی خوشمزه و مقوی

در گزارش زیر طرز تهیه میگو نمکی فلفلی را به شما آموزش می‌دهیم.

صاحب‌خبر -

میگو از غذا‌های دریاییه که با کالری کم مقدار زیادی مواد مغذی به بدن می‌رسونه. امروز پخت یه میگو رو بهتون یاد می‌دیم که با روغن کم پخته می‌شه و در عین حال طعمی فوق العاده داره. میگو علاوه بر مواد مغذی، سرشار از پروتئینه و دریافتش برای کسایی که به کاهش یا افزایش وزن فکر می‌کنن خیلی مهمه و می‌تونید به عنوان شام یا نهار استفاده کنید.

مواد لازم

 ۹۰۰ گرم میگو
 ۴ حبه سیر
 ۱ فنجان گشنیز (خرد شده)
 ۲ قاشق غذاخوری روغن گیاهی
 نمک (به میزان لازم)
 دانه فلفل قرمز، سیاه، سبز (به میزان لازم)

دستور تهیه

دانه‌های فلفل رو بکوبید.

میگو، فلفل‌های کوبیده شده و نمک رو داخل کاسه بزرگ بریزید و مواد رو به خوبی ترکیب کنید.

ماهیتابه رو روی حرارت بالا بذارید. روغن، سیر، باقیمونده فلفل‌ها و نمک رو داخل ماهیتابه بریزید. حدود یک دقیقه این مواد رو روی حرارت بالا بپزید.

میگو‌ها رو درون ماهیتابه بریزید و بذارید ۳ تا ۴ دقیقه بپزه.

در طول پخت مواد رو خوب مخلوط کنید تا میگو‌ها صورتی رنگ بشه.

گشنیز رو به میگو‌ها اضافه کنید.

اجاق رو خاموش کنید و بلافاصله سرو کنید.

نوش جان!

 

منبع: غذاپز

 

میگو از غذا‌های دریاییه که با کالری کم مقدار زیادی مواد مغذی به بدن می‌رسونه. امروز پخت یه میگو رو بهتون یاد می‌دیم که با روغن کم پخته می‌شه و در عین حال طعمی فوق العاده داره. میگو علاوه بر مواد مغذی، سرشار از پروتئینه و دریافتش برای کسایی که به کاهش یا افزایش وزن فکر می‌کنن خیلی مهمه و می‌تونید به عنوان شام یا نهار استفاده کنید.

مواد لازم

 ۹۰۰ گرم میگو
 ۴ حبه سیر
 ۱ فنجان گشنیز (خرد شده)
 ۲ قاشق غذاخوری روغن گیاهی
 نمک (به میزان لازم)
 دانه فلفل قرمز، سیاه، سبز (به میزان لازم)

دستور تهیه

دانه‌های فلفل رو بکوبید.

میگو، فلفل‌های کوبیده شده و نمک رو داخل کاسه بزرگ بریزید و مواد رو به خوبی ترکیب کنید.

ماهیتابه رو روی حرارت بالا بذارید. روغن، سیر، باقیمونده فلفل‌ها و نمک رو داخل ماهیتابه بریزید. حدود یک دقیقه این مواد رو روی حرارت بالا بپزید.

میگو‌ها رو درون ماهیتابه بریزید و بذارید ۳ تا ۴ دقیقه بپزه.

در طول پخت مواد رو خوب مخلوط کنید تا میگو‌ها صورتی رنگ بشه.

گشنیز رو به میگو‌ها اضافه کنید.

اجاق رو خاموش کنید و بلافاصله سرو کنید.

نوش جان!

 

منبع: غذاپز

 
 

نظر شما