شناسهٔ خبر: 47186196 - سرویس گوناگون
نسخه قابل چاپ منبع: پارسینه | لینک خبر

طرز تهیه مک اند چیز با سس گوشت

در گزارش زیر طرز تهیه مک اند چیز با سس گوشت را به شما آموزش می‌دهیم.

صاحب‌خبر -

مک اند چیز با سس گوشت یه غذای خوشمزه و پرکالری ایتالیاییه. این غذا به صورت کلی ترکیبی از پاستا و پنیر و کره آب شدست. اما دستور پخت ایرانیش گوشت داره و یک وعده غذایی کامل و سنگینه.

مواد لازم

 ۱۵۰ گرم گوشت چرخ کرده
 ۱ عدد پیاز
 ۱۰۰ گرم قارچ
۱ عدد فلفل دلمه‌ای
 ½ پیمانه ذرت
 ۴ عدد گوجه فرنگی پوره شده:
 ۲۵۰ گرم ماکارونی لوله‌ای شکل
 ۴ عدد سیر
 ۳ قاشق غذاخوری آرد
 ۱ لیوان شیر
 ۲۵۰ گرم پنیر پیتزا
 به مقدار لازم نمک
 به مقدار لازم فلفل
 به مقدار لازم زردچوبه
 به مقدار لازم آویشن
 به مقدار لازم روغن
 ۲ قاشق غذاخوری سس کچاپ
 ۲ قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی

دستور تهیه

پیاز‌های نگینی شده رو توی روغن تفت بدید تا طلایی بشن. سپس گوشت رو با ادویه، نمک و فلفل توی پیاز تفت بدید.

فلفل دلمه و قارچ خرد شده رو تفت بدید و همراه با ذرت، سیر رنده شده، رب گوجه، سس کچاب و پوره گوجه به غذا اضافه کنید و اجازه بدید تا روی حرارت متوسط جا بیفتن.

سه قاشق آرد رو داخل یک لیوان شیر حل کنید و به مواد گوشتی اضافه کنید، هم بزنید و اجازه بدید تا جا بیفته، یا به اصطلاح قوام بیاد.

ماکارونی رو داخل آب جوش بریزید و طبق دستور روی جلد بذارید تا بپزه. بعد از اون ماکارونی پخته شده رو آبکش کنید.

ته ظرفتون رو کاملا چرب کنید و مخلوط ماکارونی و گوشت رو توی ظرف بریزید و سطحش رو صاف کنید.

روش به قدری پنیر پیتزا بریزید که پوشانده بشه.

فر رو روی درجه حرارت ۱۸۰ تنظیم کنید و ظرف رو داخل فر قرار بدید و ۳۰ دقیقه بهش زمان بدید.

 

منبع: غذاپز

نظر شما