شناسهٔ خبر: 47080429 - سرویس ورزشی
نسخه قابل چاپ منبع: راه دانا | لینک خبر

ورزشکارانی که هیچ‌گاه رژیم صهیونیستی را به رسمیت نشناختند؛

قیام ورزشکاران علیه رژیم صهیونیستی/ مبارزه با غاصبان قدس از میدان جهاد تا میدان ورزش

جامعه ورزش در مبارزه با رژیم جعلی و غاصب صهیونیستی پرچمدار بوده و ورزشکاران ایران در میادین مختلف از مبارزه با ورزشکاران این کشور جعلی خودداری کرده اند.

صاحب‌خبر -

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ جامعه ورزش اما در مبارزه با رژیم جعلی و غاصب صهیونیستی در تمام سالهای بعد از انقلاب پرچمدار بوده و ورزشکاران ایران در میادین مختلف از مبارزه با ورزشکاران این کشور جعلی خودداری کرده اند. ورزشکارانی که مدال را با آرمان ها تاخت زده اند و از موفقیت برای هدفی والاتر چشم پوشیده اند.

برخی از مهمترین ورزشکاران ایرانی که در برابر رژیم صهیونیستی ایستادگی کرده اند، به بهانه این اتفاق تلخ از پایبندی خود به این آرمان ها و دشمنی ابدی با رژیم غاصب گفته اند.
 
 
محمد رفیقی؛ موتای کار جوان تیم ملی ایران:
حتی دوست ندارم اسم این رژیم را ببرم
محمد رفیقی جوان موتای کار ایران و قهرمان 8 دوره مسابقات کشوری و بازیهای اوراسیا در بازی های جهانی این رشته که سال گذشته برگزار شد در حالی که بخت نخست قهرمانی بود، از مبارزه با حریف رژیم صهیونیستی خودداری کرد.رفیقی در این باره می گوید: دوسال تمرین کرده بودم، هیچ باختی در هیچ مسابقاتی نداشتم. شب قبل اعزام از فدراسیون تماس گرفتند و گفتند جدول ها ریخته شده اولین بازی با اسراییل برخورد کردم و چه تصمیم می خواهم بگیرم همان جا به نماینده فدراسیون اعلام کردم به خاطر فلسطین وارد رینگ نمی شوم. تصمیم خودم بود و هیچ کس هم کوچکترین توصیه یا اجباری نسبت به من نداشت. وقتی به کودکان ظلم می شود حتی دوست ندارم اسم این رژیم را ببرم چه برسد به اینکه روی رینگ با نماینده رژیم کودک کش مبارزه کنم. زمانی که این تصمیم را به خانواده ام اعلام کردم، بسیار خوشحال شدند و به این موضوع افتخار کردند.
 
آرین غلامی؛ شطرنج‌باز تیم ملی ایران و قهرمان آسیا و جوانان جهان:
تا آخرین لحظه پای آن اعتقادات می‌مانیم
آرین غلامی شطرنج‌باز تیم ملی ایران و قهرمان آسیا و جوانان جهان در رقابت‌های قهرمانی جوانان جهان در حالیکه در صدر جدول مسابقات قرار داشت، حاضر به رویارویی برابر ورزشکار رژیم صهیونستی نشد و از همین رو از جدول رقابتها کنار گذاشته شد. غلامی در این باره گفت: من در مسابقات قهرمانی جوانان جهان در هند در حمایت از مردم مظلوم فلسطین حاضر به رویارویی با نماینده رژیم اشغالگر قدس نشدم. در آن لحظه برگزار کننده مسابقه و سرداور مسابقات خیلی ناراحت شدند؛ حتی رئیس فیده تماس گرفت و در مورد اتفاقی که رخ داده توضیح خواست.
غلامی با بیان اینکه شطرنج‌بازان پرچمدار حمایت از مردم مظلوم فلسطین شده اند، گفت: در چند وقت اخیر 4 شطرنج‌باز ایرانی در حمایت از مردم مظلوم فلسطین حاضر به رویارویی با نماینده رژیم صهیونیستی نشدند. به هر حال ما اعتقاداتی داریم و تا آخرین لحظه پای آن اعتقادات می‌مانیم.
 
فرخنده سلیمانی؛ داور بین‌المللی تنیس روی‌میز:
رژیم صهیونیستی را به رسمیت نمی‌شناسم، حتی اگر محروم شوم
فرخنده سلیمانی داور بین‌المللی تنیس روی‌میز که مدرک داوری «بلوبج»، بالاترین مدرک داوری تنیس روی‌میز جهان را در کارنامه خود دارد، در مسابقات تنیس روی‌میز قهرمانی جهان از قضاوت مسابقه تیم جعلی رژیم صهیونیستی و بلغارستان سرباز زد و این اقدام شایسته و ارزشمند فرخنده سلیمانی موجب شد او تا مرز محرومیت از مسابقات پیش‌رود. سلیمانی در این باره گفت: امتناع من از قضاوت تیم کشور جعلی رژیم صهیونیستی و  بلغارستان موجب شد تا کمیته مسابقات تصمیم بگیرند مدرک بلوبج مرا لغو کنند. بنابراین اگر صدبار دیگر هم قضاوت مسابقات نماینده رژیم‌صهیونیستی به من سپرده شود از آن خودداری می‌کنم، حتی اگر این اقدام منجر به محرومیت دائمی من شود.
 
الهه قهرمانی؛ دارنده نخستین مدال آسیایی شمشیربازی بانوان پس از انقلاب:
قرار نگرفتن برابر رژیم‌اشغالگر کمتر از قهرمانی نیست
الهه قهرمانی دارنده نخستین مدال آسیایی بانوان پس از انقلاب در اسلحه فلوره و کسی که چندین مقام انفرادی دیگر در سطح آسیایی و رده‌سنی نوجوانان، جوانان و بزرگسالان در کارنامه دارد، از دیگر ورزشکارانی است که در رقابتهای جهانی از رویارویی با شمشیرباز رژیم صهیونیستی سرباز زد در حالیکه از او به عنوان یکی از شانس‌های قهرمانی در این مسابقات یاد می‌شد. قهرمانی در این باره می گوید: به صراحت می گویم از تصمیم خود برای عدم مبارزه با ورزشکار رژیم صهیونیستی هرگز پشیمان نیستم و اگر بار دیگر در این موقعیت قرار بگیرم، باز هم همین تصمیم خواهم گرفت. احترام به ارزش‌های انقلاب‌ و حمایت از مردم مظلوم فلسطین برای ما یک آرمان است و افتخار قرار نگرفتن در برابر نماینده رژیم‌اشغالگر قدس کم‌تر از کسب عنوان قهرمانی نیست.
 
سعید خسروی نژاد؛ قهرمان کوراش جهان:
افتخار می‌کنم در رقابت جهانی مقابل رژیم صهیونیستی حاضر نشدم
سعید خسروی نژاد قهرمان کوراش جهان درباره با عدم رویارویی با ورزشکارات رژیم صهیونیستی گفت: خسروی نژاد ادامه داد: بنده افتخار می کنم که در مسابقات جهانی کوراش و در فینال این مسابقات از رویارویی با حریف اسرائیلی خود صرف نظر کردم و حالا که این اقدامات رژیم جنایتکار بیشتر نمود پیدا کرده به تصمیم خودم افتخار می کنم.
وی بیان کرد: پایه های این رژیم غاصب هر روز سست تر و لرزان تر می شود و برای همین عجولانه و شتاب زده تصمیماتی می گیرند که نه تنها آنها را از این شرایط نجات نمی دهد بلکه تبعات ناشی از آن برایشان سخت تر و سنگین تر خواهد شد.
 
محمد رهبری؛ عضو تیم ‌ملی شمشیربازی و قهرمان آسیا:
عدم رویارویی با رژیم صهیونیستی از طلای المپیک بیشتر اهمیت دارد
محمد رهبری عضو تیم‌ملی شمشیربازی کشورمان که چندین مدال قهرمانی آسیایی و بین‌المللی از جمله برنز و نقره جام‌جهانی شمشیربازی را در کارنامه خود دارد، پرچمدار مبارزه با رژیم صهیونیستی است و تاکنون چندین بار و در جریان برگزاری مسابقات جهانی مسکو، مجارستان و ایتالیا از رویارویی با نمایندگان رژیم جعلی سرباز زده. عدم مبارزه محمد رهبری با نماینده رژیم‌صهیونیستی در مسابقات جهانی ایتالیا باعث شد تا او شانس حضور در المپیک ۲۰۱۶ برزیل را از دست دهد اما باز هم پای آرمان ها ایستاد. رهبری در این باره گفت: لذت عدم رویارویی با رژیم صهیونیستی کمتر از کسب مدال نیست. طبق فرموده امام خمینی(ره)، اسرائیل را به رسمیت نمی‌شناسیم و اسلام و مردم فلسطین برای من از مدال طلای المپیک بیش‌تر اهمیت دارند.
 
امیر قاسمی نژاد؛ جودوکار سابق و مربی تیم ملی:
مثل یک سرباز پای منویات می مانیم
امیر قاسمی‌نژاد جودوکار سابق و مربی فعلی تیم ملی یکی از نفراتی است که پای اعتقاداتش ایستاده و حاضر به رویارویی مقابل ورزشکاران رژیم غاصب نشده است. قاسمی نژاد در این باره گفت:  ما هیچوقت رژیم صهیونیستی را به رسمیت نمی‌شناسیم و موجودیت آن‌ها را قبول نداریم. کسی که وارد رشته‌های ورزشی می‌شود و سرباز تیم ملی ایران لقب می‌گیرد، باید همانند یک سرباز باید مطابق با منویات کشور قدم بردارد. سخت است اگر مدال‌ها را پس بزنیم اما هرگز این رژیم جعلی را نمی‌توان به رسمیت شناخت.
 
علی‌رضا بهرمن؛ داور مسابقات جهانی ووشو:
شیرینی انصرافم از داوری مسابقه جهانی رژیم صهیونیستی را همچنان در وجودم احساس می‌کنم
علی‌رضا بهرمن، سرمربی تیم جوانان ووشو درباره مبارزه با رژیم صهیونیستی گفت: بهترین روز ورزش حرفه‌ای‌ام همان روزی بود که به خاطر اعتقادات و دفاع از مردم مظلوم فلسطین توانستم تصمیم به‌موقع بگیرم و از داوری ورزشکار رژیم صهیونیستی امتناع کنم. در سال ۱۳۹۲ با قاطعیت اعلام کردم همان گونه که کشورم این رژیم صهیونیست را قبول ندارد من نیز این رژیم را قبول ندارم و از داوری مسابقه جهانی که رژیم صهیونیست داشت امتناع کردم.
بهرمن افزود: با داوری نکردن مسابقه رژیم صهیونیستی، از میدان آن دور مسابقه اخراج شدم و به مدت سه سال حق حضور در داوری مسابقات بین المللی را نداشتم؛ اما برای دفاع از مردم مظلوم فلسطین با افتخار آن را با جان و دل پذیرفتم و حلاوت شیرینی لحظه انصرافم را همچنان در وجودم احساس می کنم.
 
محمد بریمانلو؛ عضو تیم ملی جودو:
شادمانی مسابقه‌ندادن با حریف اسرائیلی کم از دریافت مدال نیست
محمدبریمانلو، عضو تیم ملی جودو درباره عدم رویارویی با ورزشکاران رژیم صهیونیستی اظهار کرد: در سال 2017 در مسابقات جهانی آلمان به دلیل حضور رقیب اسرائیلی مسابقه را واگذار کردم و بعد از آن پستی را در اینستاگرام منتشر کردم که اگر 100 بار هم این اتفاق برای من بیفتد مسابقه نمی دهم.
بریمانلو با اشاره به اینکه قوانین جمهوری اسلامی ایران قابل احترام است و این موضوع را به خوبی پذیرفته ایم، خاطر نشان کرد: اسرائیل را به عنوان یک کشور به رسمیت نمی شناسیم و قطعا حسی که از اعزام نشدن یا مسابقه ندادن با رقیب اسرائیلی در مسابقات جهانی برای یک ورزشکار ایرانی وجود دارد، کمتر از حس شادمانی و دریافت مدال قهرمانی نیست.
وی خاطرنشان کرد: بعد از مسابقات جهانی از سه کشور دعوت به همکاری شدم اما پاسخ رد دادم زیرا قلبم برای ایران می تپد و تا روزی که بخواهم در عرصه های ورزشی حضور پیدا کنم برای کشورم مسابقه خواهم داد.
 
تهمینه سلاحورزی؛ داور بین‌المللی کشتی:
به فرموده رهبرم هرگز رژیم صهیونیستی را به رسمیت نمی شناسیم
تهمینه سلاحورزی داور بین‌المللی کشتی درباره مبارزه با رژیم صهیونیستی اظهار داشت: طبق فرموده مقام معظم رهبری هرگز رژیم صهیونیستی را به رسمیت نمی شناسیم و همه ما سربازان رهبر هستیم و وظیفه هر ایرانی است که به خون شهدا پایبند باشد.
وی افزود: در سال ۹۶ به عنوان داور در مسابقات جهانی کشتی سنتی در بلاروس حضور داشتم که در یکی از بازی ها متوجه شدم یکی از حریفان، نماینده اسرائیل است، پس از اینکه متوجه شدم  در این بازی نماینده اسرائیل حضور دارد اعلام کردم که من داوری این مسابقه را انجام نمی دهم. علت را جویا شدند گفتم رهبرم فرموده که ما رژیم صهیونیستی را به رسمیت نمی شناسیم.
داور بین المللی مسابقات کشتی عنوان کرد: نه تنها در آن دوره از مسابقات، بلکه هر زمان در بازی که نماینده ای از رژیم صهیونیستی باشد داوری آن را بر عهده نخواهم گرفت و همه موظف هستیم به آرمان های شهدا پایبند باشیم.
 
عباس شیبک؛ قهرمان کیک بوکسینگ جهان:
عدم رویارویی در برابر حریف اسرائیلی، کلکسیون افتخاراتم را کامل کرد
عباس شیبک، قهرمان کیک بوکسینگ جهان که در مسابقات جام ستارگان روسیه از رقابت با حریف اسرائیلی اش انصراف داد، در این باره اظهار داشت: افتخار می کنم که در مسابقات بین المللی ووشو  ستارگان  روسیه در سال 2015  در شهر مسکو در مرحله یک چهارم‌ نهایی از رویارویی با حریف اسرائیلی خود صرف نظر کردم. شاید باورش برای خیلی ها سخت باشد، اما اینکه من هم توانسته ام یک کار مثبت در راستای به رسمیت نشناختن این رژیم کودک کش انجام دهم خوشحالم می کرد.
مربی تیم ملی ووشو جوانان ادامه داد: مقام های زیادی در سطح آسیا و جهان به دست آورده ام، ولی می توانم بگویم کلکسیون افتخاراتم با این مسابقات تکمیل شد و همیشه خاطره خوب این رقابت ها که توانسته ام با کارم دل یک ملت مظلوم را شاد کنم هر چند که آن ها هم مطلع نشوند، به عنوان یک نقطه مثبت در ذهنم برای همیشه باقیست.
 
حمیدرضا افشاری؛ تکواندوکار تیم منتخب ایران:
به عدم رویارویی با ورزشکار رژیم جنایتکار صهیونیستی افتخار می‌کنم
حمیدرضا افشاری تکواندوکار زنجانی درباره عدم مبارزه با ورزشکاران رِژیم صهیونیستی گفت:  مسابقات بین‌المللی تکواندو سال 2012 که در حد و اندازه‌های مسابقات جهانی بود که در کشور اتریش برگزار شد. 160 کشور با بیش از 700 تیم در این مسابقات شرکت کرده بودند که اکثر آن‌ها در قالب تیم ملی بودند و من در قالب تیم منتخب ایران در این مسابقات حضور داشتم.
این ورزشکار زنجانی افزود: من در وزن اول بزرگسالان (منفی 54 کیلوگرم) مسابقه می‌دادم که بازی اول را در مقابل تیم آلمان برنده شدم، بازی دوم دقیقاً خاطرم نیست اما فکر می‌کنم در مقابل ورزشکار ایتالیا بودم که برنده شدم و در بازی سوم نیز مقابل تیم برزیل مسابقه دادم.
وی با اشاره به قرعه خود در مرحله نیمه‌نهایی در برابر حریف اسرائیلی، اظهار داشت: ورزشکار اسرائیلی از آن طرف جدول، تمام حریف‌هایش را شکست داده و بالا آمده بود. من بنا به فرمایشات مقام معظم رهبری و در راستای حمایت از مردم مظلوم فلسطین در مقابل ورزشکار رژیم غاصب اسرائیل حاضر نشده و از مسابقه امتناع کردم. عدم حضورم سبب شد آن مسابقه را باخته و نتوانم راهی فینال شوم. با وجود اینکه می‌دانستم مرا بازنده اعلام می‌کنند باز هم در این مسابقه حضور پیدا نکردم.
افشاری گفت: تمام ورزشکاران ایرانی در حمایت از مردم مظلوم فلسطین در برابر ورزشکاران اسرائیلی، حاضر به مسابقه نمی‌شوند.
وی در پاسخ به اینکه در صورت تکرار چنین مسابقاتی و قرعه مجدد در برابر حریف اسرائیلی چه واکنشی نشان می‌دهید، تاکید کرد: صد درصد باز هم از حضور در مسابقه، امتناع می‌کنم. اسرائیل، رژیمی است که نه خدا، نه دین اسلام و نه هیچ دین دیگری را نمی‌شناسد و جدا از حد و اندازه هر دینی در حق مردم فلسطین، جنایت می‌کند. مردم فلسطین هم جزئی از مردم ما بوده و مسلمان هستند. آن‌ها مظلوم و ستمدیده هستند و متاسفانه مورد حمایت قرار نمی‌گیرند؛ عدم حضور در برابر ورزشکاران اسرائیلی، تنها کاری است که ما توانسته‌ایم در حق آن‌ها انجام دهیم زیرا کمک دیگری از دستمان برنمی‌آید.
 
بهزاد وحدانی؛ قهرمان جودو:
سرباز وطن از آرمان‌های کشور خود تبعیت می‌کند
بهزاد وحدانی، قهرمان جودوی استان خراسان شمالی که در سال های 2013 و 2015 در دو مسابقه سهمیه انتخابی المپیک در کشورهای گرجستان و روسیه از رقابت با دو حریف اسرائیلی انصراف داد، درباره عدم رویارویی با ورزشکاران رژیم صهیونیستی گفت:: بنده در دو مسابقه سهمیه انتخابیه المپیک که از رقابت با دو حریف اسرائیلی انصراف دادم همانند سربازی عمل کردم که از آرمان های کشور خود حمایت و تبعیت می کند.
وحدانی تصریح کرد: پیام این انصراف به رسمیت نشناختن اسرائیل بود که همواره رقم زده است.
 
وازگن آندریاسیان؛ مدیرعامل ارمنی باشگاه سوان:
رژیم کودک‌کش صهیونیستی را به رسمیت نمی‌شناختیم، که در مقابلش بازی کنیم
باشگاه سوان در سال 1972 میلادی و حدود 47 سال پیش تاسیس شده و یکی از باشگاه های با قدمت در اصفهان است؛ این باشگاه یکی از قدرت های استان اصفهان در رشته فوتبال به حساب می آید و در کنار سپاهان و ذوب آهن مطرح بوده. تعداد قابل توجهی از بازیکنان فوتبال ارامنه که در لیگ درخشیدند، محصول این باشگاه هستند و حتی برخی از بازیکنان این تیم سابقه بازی در تیم ملی را نیز دارند. سوان در دو فینال جام حذفی حاضر بوده است.
وازگن آندریاسیان مدیرعامل ارمنی باشگاه سوان در این باره گفت: آندریاسیان با بیان اینکه درست است که ارمنی هستم، اما کشور و هویتم ایرانی است. با 45 ورزشکار و به نام شاهین شهر در مسابقات المپیک ارامنه شرکت کردیم. برای افتتاحیه بازی ها پرچم ایران و عکس مقام معظم رهبری را با خود برده بودم، 
آندریاسیان خاطرنشان کرد: روز بعد از مراسم افتتاحیه، برنامه بازی ها مشخص شد و ما  باید با تیم ارامنه رژیم صهیونیستی بازی می کردیم.به همراه اعضای تیم جلسه ای گذاشته و تصمیم گرفتیم با این تیم بازی نکنیم چرا که در هیچ مسابقه ای چه انفرادی و چه گروهی تیم های کشورمان در مقابل اسرائیل بازی نکرده بودند و ما این کشور را اصلاً به رسمیت نمی شناختیم.به دلیل اینکه در بازی مقابل رژیم صهیونیستی به میدان نرفتیم، اوت شدیم اما اصلاً ناراحت نبودیم چرا که آنچه را که انجام دادیم، باور داشتیم.
این مربی فوتبال گفت: اگر امروز هم این اتفاق بیفتد، حاضر نیستم در مقابل تیم رژِیم کودک کش و تروریست به میدان بروم و هنوز هم به این کار خود افتخار می کنیم و اگر به گذشته برگردیم، نیز دوباره به میدان نخواهیم رفت.
آندریاسیان بیان کرد: امروز چهره واقعی این رژیم غاصب نمایان است و البته نابودی آن نزدیک خواهد بود.
انتهای پیام/
 

نظر شما