نماینده روسیه در گفتوگوهای برجامی وین، نشست امروز میان هیأت این کشور با هیأتهای ایران و چین را پربار توصیف کرد.
نماینده روسیه در سازمانهای بینالمللی مستقر در وین ضمن ارائه توضیحاتی درباره نشست امروز میان هیأت این کشور با هیأتهای ایران و چین، آن را پربار توصیف کرد.
وی در توییتی در این خصوص نوشت: هیأتهای چین، ایران و روسیه امروز پیش از نشست کمیسیون مشترک برجام دیدار کردند. ما یادداشتها را مقایسه و درباره راه پیش رو برای احیای کامل توافق هستهای تبادل نظر کردیم. جلسه پرباری بود.
در آستانه از سرگیری نشستهای کمیسیون مشترک برجام در وین، نشست سه جانبه هماهنگی بین روسای هیأتهای ایران، روسیه و چین امروز (سهشنبه) از ساعت ۱۱ (به وقت وین) در محل نمایندگی دائم جمهوری اسلامی ایران در وین برگزار شد.
در این نشست سید عباس عراقچی معاون سیاسی وزیر امور خارجه ایران، «میخائیل اولیانوف» نماینده روسیه در سازمانهای بینالمللی در وین و رئیس هیأت این کشور در مذاکرات و «وانگ کان» رئیس هیأت چین حضور داشتند.
در این نشست، طرفها ضمن مروری بر آخرین وضعیت گفتوگوها در خصوص بازگشت احتمالی آمریکا به برجام و لغو تحریمهای این کشور علیه ایران، خواستار لغو یک جای تحریمهای آمریکا به عنوان یک شرط ضروری برای بازگشت این کشور به برجام شدند.
روسای هیأتهای جمهوری اسلامی ایران، روسیه و چین اشتراک نظر کامل سه هیأت و ضرورت تداوم رایزنی و هماهنگی جدی به صورتی منظم و مستمر بین سه کشور در این مذاکرات را مورد تأکید قرار دادند.
به گزارش فارس، نشست کمیسیون مشترک با حضور هیأتهای ایران و گروه ۱+۴ و نماینده اتحادیه اروپا ساعت ۱۵ به وقت وین (۱۷:۳۰ به وقت تهران) در شهر وین برگزار میشود.
ریاست این هیأت را «انریکه مورا» معاون مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا برعهده دارد.
به همین منظور تیم مذاکره کننده ایرانی به ریاست سید عباس عراقچی معاون سیاسی وزیر امور خارجه دیروز (دوشنبه) به وین رفت.
میخائیل اولیانوف دیپلمات ارشد روسیه هم دیشب در توئیتی از احتمال طولانیتر شدن دور جدید نشست کمیسیون مشترک برجام در وین خبر داد.
سید عباس عراقچی معاون سیاسی وزیر امور خارجه که روز یکشنبه در کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس حضور یافت تا اعضای کمیسیون را در جریان مذاکرات در وین قرار دهد در گفتوگویی اظهار داشت: نمیشود با قطعیت مدت زمان مذاکرات را پیش بینی کرد، حتما اجازه نخواهیم داد که مذاکرات فرسایشی شود. اگر احساس کنیم که در طرفهای مقابل جدیت وجود ندارد و یا به دنبال خرید زمان، تلف کردن زمان و یا کشیدن مذاکرات به مسائل فرسایشی و احیانا اضافه کردن موضوعات دیگر هستند؛ حتما مذاکرات را در همانجا قطع خواهیم کرد. در عین حال عجله و شتابزدگی هم نخواهیم داشت، در مذاکرات بحثهای پیچیدهای مطرح است که باید با دقت کافی مورد بحث و بررسی قرار گیرد، کلمه به کلمه هر موضوعی جای بحث دارد.