شناسهٔ خبر: 46048150 - سرویس گوناگون
نسخه قابل چاپ منبع: باشگاه خبرنگاران جوان | لینک خبر

تاثیر ویتامین ب۶ در مبارزه با بیماری کرونا

ویتامین ب۶ از لخته شدن خون بر اثر عوارض بیماری کووید ۱۹ جلوگیری می‌کند.

صاحب‌خبر -
تاریخ انتشار ۱۵ اسفند ۱۳۹۹ ۲۳:۰۲
کد خبر ۷۶۸۷۲۰۱
دانلود PDF

ویتامین ب۶ از لخته شدن خون بر اثر عوارض بیماری کووید ۱۹ جلوگیری می‌کند.

به گزارش حوزه کلینیک گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان، به نقل از اسپوتنیک بر اساس مطالعات انجام شده توسط محققان دانشگاه هیروشیما در ژاپن در کنار شستن دست‌ها، رعایت فاصله اجتماعی و اجتناب از تجمع‌های دوستانه و خانوادگی، مواد غذایی نیز به عنوان اولین جبهه دفاعی در مقابل ویروس کووید ۱۹ موثر هستند.

این مطالعه به بررسی اثر ویتامین ب۶ نیز پرداخته است که نقش مهمی در سطح انرژی و ایمنی بدن داشته و کمبود آن به خستگی، درد مزمن و کمبود انرژی منجر می‌شود.

مصرف روزانه ۵۰ تا ۱۰۰ میلی‌گرم از این ویتامین توصیه شده است. مصرف این ویتامین به ویژه برای کودکان و سالمندان ضروری است.

بر اساس این تحقیقات ویروس کرونا و آنفلوآنزا منجر به آسیب ریه، بروز طوفان سایتوکین و التهاب سلول‌های اندوتلیال ریه می‌شود. طوفان سایتوکین (cytokine storm) یک واکنش غیرطبیعی ایمنی است. این واکنش نوعی سندرم پاسخ التهابی سیستمیک است و می‌تواند با علایم مانند تب، خستگی، بی‌اشتهایی، درد مفاصل، تهوع، استفراغ، اسهال، عوارض پوستی، تنفس سریع، تپش قلب، افت فشار خون، تشنج، سردرد، توهم و لرزش همراه باشد.

همچنین ترومبوز (لخته‌شدن خون) یکی دیگر از عوارض کووید ۱۹ است که با انسداد مویرگ‌ها، احتمال آسیب‌های قلبی، کلیه، ریه و کبد را افزایش می‌دهد.

طبق این مطالعات ویتامین ب۶ با اثرات ضد التهابی و تقویت سیستم ایمنی، قادر به کنترل طوفان سایتوکین و ترومبوز است و می‌تواند علائم کووید ۱۹ را کاهش دهد. سینه مرغ، دانه آفتابگردان، نخود، لوبیا، پسته، دانه کنجد و گوشت گاو حاوی این ویتامین هستند.

بیشتربخوانید

انتهای پیام/

نظر شما