شناسهٔ خبر: 45735357 - سرویس بین‌الملل
نسخه قابل چاپ منبع: آریا | لینک خبر

اختلاف بایدن و نتانیاهو در دو پرونده ایران و فلسطین/ درخواست ضدایرانی رژیم صهیونیستی از دولت جدید آمریکا

صاحب‌خبر -
خبرگزاری آریا- نخست وزیر رژیم صهیونیستی در مصاحبه‌ای مدعی شد که از عدم تماس رئیس جمهور آمریکا با وی، ناراحت نیست.
به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری آریا، «بنیامین نتانیاهو» نخست وزیر رژیم صهیونیستی شامگاه دوشنبه در سخنانی گفت که درباره بسیاری از موضوعات با دولت «جو بایدن» رئیس جمهور آمریکا اتفاق نظر وجود دارد.
وی که با شبکه 12 رژیم صهیونیستی مصاحبه می‌کرد، در عین حال درباره اختلافاتی با دولت بایدن خبر داد که مهمترین آنها دو پرونده ایران و فلسطین است.
نخست وزیر رژیم صهیونیستی در ادامه گفت که از عدم تماس بایدن با وی با وجود گذشت حدود یک ماه از ورود بایدن به کاخ سفید، ناراحت نیست.
تماس نگرفتن بایدن (بعد از آغاز ریاست جمهوری او) با نتانیاهو تاکنون در جمع صحبت‌های وی با رهبران خارجی باعث ناراحتی در اسرائیل و همچنین برخی کارشناسان حوزه خاورمیانه شده است چرا که باراک اوباما و دونالد ترامپ روسای جمهور پیشین (آمریکا) ظرف چند روز ابتدایی آغاز منصبشان با نتانیاهو صحبت کرده بودند
جو بایدن اول بهمن ماه با انجام مراسم تحلیف ریاست جمهوری آمریکا، کار خود را به عنوان رئیس‌جمهور جدید شروع کرده و تاکنون با رهبران کشورهای مختلف تماس تلفنی دوجانبه برقرار کرده است.
«دنی دانون» نماینده سابق رژیم صهیونیستی در سازمان ملل چهارشنبه گذشته نیز از رئیس جمهور آمریکا به دلیل عدم تماس با نتانیاهو پس از ورود به کاخ سفید از روز 20 ژانویه (اول بهمن) انتقاد کرد.
وی در پیامی در توییتر نوشت: «جو بایدن، شما با سران کشورهای کانادا، مکزیک، هند، فرانسه، آلمان، ژاپن، استرالیا، کره‌جنوبی و روسیه تماس داشتید. آیا الان زمان تماس با نخست وزیر اسرائیل، نزدیک‌ترین متحد آمریکا نیست؟» وی در این پست توییتری شماره تماس نتانیاهو را هم ذکر کرده بود!
«جن ساکی» سخنگوی کاخ سفید نیز در کنفرانس خبری شامگاه جمعه در واکنش به سوال خبرنگاری درباره زمان تماس بایدن با نتانیاهو گفت: «بایدن به دنبال گفت‌وگو با نتانیاهو بوده و می‌توانم تاکید کنم که این تماس به زودی انجام خواهد شد اما زمان یا جدول زمانی آن را نمی‌دانم.»
وی در پاسخ به سوال دیگری درباره وجود دلیلی در تاخیر ارتباط تلفنی بایدن با نتانیاهو گفت: «هیچگونه نادیده گرفتن متعمدانه‌ای وجود ندارد. بایدن از مدت‌ها پیش نتانیاهو را می‌شناسد و تماس تلفنی به زودی انجام خواهد شد.»

جلسه مقامات رژیم صهیونیستی درباره بازگشت آمریکا به برجام
مقامات سیاسی، امنیتی و نظامی صهیونیست قرار است این هفته برای اولین بار جلسه‌ای به منظور بررسی بازگشت آمریکا به برجام برگزار کنند.
شبکه صهیونیستی کان گزارش داد: برای اولین از زمان ورود جو بایدن رئیس جمهور جدید آمریکا به کاخ سفید، بنیامین نتانیاهو نخست وزیر رژیم صهیونیستی با بنی گانتس وزیر جنگ، گابی اشکنازی وزیر امور خارجه و یوسی کوهن رئیس موساد در رابطه با موضوع ایران جلسه تشکیل خواهد داد.
در این گزارش اعلام شد: نتانیاهو خود را برای مقابله با دولت آمریکا در رابطه با موضوع توافق هسته‌ای با ایران آماده می‌کند و تلاش می‌کند با وجود اختلافاتی که با گانتس در این زمینه دارد، او را با خودش همراه کند.

درخواست ضدایرانی رژیم صهیونیستی از دولت جدید آمریکا
«گیلعاد اردان» سفیر رژیم صهیونیستی در آمریکا ضمن مخالفت با بازگشت واشنگتن به برجام، از دولت جو بایدن خواست با افزایش تحریم‌ها تهران را به میز مذاکره بکشاند.
در ادامه اظهارنظرهای مقام‌های رژیم صهیونیستی درباره مواضع دولت جو بایدن در قبال برجام، نماینده تل‌آویو در واشنگتن نسخه‌ای برای رویکرد آمریکا در قبال ایران پیچید.
«گیلعاد اردان» سفیر رژیم صهیونیستی در آمریکا با درخواست از دولت جو بایدن برای برنگرداندن واشنگتن به برجام ادعا کرد، «اگر دولت جدید به آن توافق برگردد، ما قادر نیستیم بخشی از چنین فرایندی باشیم».
به گزارش رویترز، این مقام صهیونیست در مصاحبه با رادیو ارتش این رژیم ادامه داد: «ما فکر می‌کنیم اگر ایالات متحده به همان توافق قدیمی که از آن خارج شده برگردد، همه اهرم‌های نفوذش را از دست خواهد داد».
به ادعای سفیر تل‌آویو در واشنگتن، در صورت بازگشت آمریکا به برجام برای «ایرانی‌ها انگیزه‌ای جهت بازگشت به مذاکرات وجود نخواهد داشت و این، اشتباهی بزرگ خواهد بود».
سفیر تنها دارنده سلاح اتمی در منطقه غرب آسیا سپس به دولت بایدن برای کشاندن ایران پای میز مذاکره توصیه‌هایی کرد و خواستار تشدید تحریم‌ها علیه این کشور شد.
اردان مدعی شد: «اینطور به نظر می‌رسد که تنها تحریم‌های فلج‌کننده، حفظ تحریم‌های کنونی و حتی افزودن تحریم‌های جدید به همراه یک تهدید نظامی معتبر که ایران از آن می‌ترسد، شاید ایران را به مذاکرات واقعی با کشورهای غربی بکشاند؛ مذاکراتی که شاید در نهایت باعث ایجاد توافقی شود که واقعا بتواند از دستیابی آن به (سلاح اتمی) ممانعت کند».



نظر شما