شناسهٔ خبر: 4537095 - سرویس بین‌الملل
نسخه قابل چاپ منبع: تسنیم | لینک خبر

عضو ارشد حزب «مردم پاکستان»:

اسلام‌آباد درباره بحران یمن به بن‌بست نخورده است

خبرگزاری تسنیم: سناتور و عضو ارشد حزب مردم پاکستان با تاکید بر روش محتاطانه اسلام‌آباد در مورد بحران یمن اعلام کرده که این کشور تاکنون دچار بن بستی در مورد تنش یمن نشده است

صاحب‌خبر -

به گزارش دفتر منطقه‌ای خبرگزاری تسنیم، سناتور «چوهدری اعتزاز احسن» عضو ارشد حزب مردم پاکستان که بدلیل شرکت در نشست مشترک قانونگذاران پارلمان‌های پاکستان و آمریکا در واشنگتن حضور یافته در پاسخ به پرسش آیا پاکستان درصورت عدم حمایت از عربستان در کمپ دشمن قرار خواهد گرفت اظهار داشت که تاکنون چنین وضعیتی پیش نیامده که ریاض موضعی علیه اسلام‌آباد گرفته باشد.

قابل ذکر است که نشست‌های مشترک قانونگذاران پارلمان‌های پاکستان و آمریکا برای بهبود روابط استراتژیک دو کشور تشکیل شده است و مسائل امنیتی افغانستان و منطقه را بررسی می‌کنند.

گفتنی است که این نشست مشترک توسط مرکز همگرایی قطعنامه سیاست(Convergence Center for Policy Resolution) موسسه ساختمان اجماع (CBI) در آمریکا و  موسسه توسعه قانونگذاری و شفافیت پاکستان (پلدات) در این کشور، با حمایت از موسسه صلح آمریکا (USIP) تسهیل می‌شود.

وی افزود: پارلمان پاکستان درمورد بحران یمن دو پیام روشن مطرح کرده است: نخست اینکه در وضعیتی که جنگی بین مسلمانان شکل گرفته باشد، اسلام‌آباد موقعیت بی‌طرف را اختیار خواهد کرد و درصورت تهدید مکان‌های مقدس در عربستان، اسلام‌آباد می‌تواند بر اساس اعلامیه سازمان همکاری‌ کشورهای اسلامی (OIC) نیرو اعزام کند.

سناتور پاکستانی اظهارداشت: اسلام‌آباد لازم نیست بحران یمن را از نظر تنش ایران و عرب نگاه کند.

وی تصریح کرد: پاکستان در حال حاضر می‌تواند رایزنی‌های دیپلماتیک خود را برای تغییر اوضاع عربستان و یمن تشدید کند.

عضو ارشد حزب مردم پاکستان تاکید کرد که مردم پاکستان در صورت تهدیدی علیه عربستان از این کشور دفاع خواهند کرد.

خاطرنشان می‌شود که هفته گذشته مجلس پاکستان در یک رای‌گیری با پیوستن به ائتلاف سعودی علیه یمن مخالفت کرد و خواستار حل مسالمت‌آمیز تنش‌های عربستان و یمن شد.

نمایندگان مجلس پاکستان در این رای‌گیری خواستار بی‌طرفی دولت این کشور در موضوع یمن شدند.

«تسنیم اسلم» سخنگوی وزارت امور خارجه پاکستان در گفت‌وگوی هفتگی خود با خبرنگاران در اسلام‌آباد گفته بود: پاکستان خواستار پایان جنگ یمن است.

دولت‌های عربستان و امارات متحده عربی و همچنین یک روزنامه کویتی نیز پیش از این تصمیم پارلمان پاکستان مبنی بر بی‌طرفی این کشور در بحران یمن را مورد انتقاد قرار دادند.

انتهای پیام/پ