صاحبخبر - به گزارش خبرگزاري موج از رشت، براي اجراي اين هشت طرح گازرساني روستايي، 40 ميليارد ريال هزينه شده است.
محمد علي نجفي در مراسم بهره برداري از اين طرح ها که بصورت نمادين در روستاهاي امين آباد و دباج انجام شد؛ با اشاره به نامگذاري امسال به نام سال دولت و ملت ؛ همدلي و همزباني گفت : مردم گيلان اواخر فروردين ماه توجه به اين شعار را با استقبال پرشور از کاروان تدبير و اميد نشان مي دهند .
وي با بيان اينکه دولت تلاش مي کند در اين سفر با تخصيص اعتبارات مناسب به روند توسعه استان شتاب بيشتري بخشد، افزود: تسريع در گاز رساني به روستاهاي باقيمانده يکي از مواردي است که در سفر پربرکت رييس جمهوري مطرح مي شود.
استاندار گيلان ادامه داد: براي پربار ترشدن سفر کاروان تدبير و اميد، نشست هاي کارشناسي و مديريتي فراوان در رشت و تهران با حضور معاونين رييس جمهوري، مديران استان و نمايندگان مجلس برگزار شده است .
جبارکوچکي نژاد يکي از نمايندگان رشت در مجلس شوراي اسلامي نيز در اين مراسم گفت: مقدمات اين سفر پرخير و برکت تاکنون با وحدت، هماهنگي و همدلي در حال انجام است تا بتوانيم در حد مقدوراتمان خواسته هاي مردم را برآورده کنيم.
حسن تاميني ديگر نماينده رشت نيز با تشکر از دولت براي دستيابي به تفاهم سوييس گفت: همه ما به دستاوردهاي دولت در اين موضوع افتخار مي کنيم.
هم اکنون شاخص رشد توسعه گاز رساني در گيلان، 70درصد
است و 99 درصد جمعيت شهري استان نيز از نعمت گاز برخوردارند.
در دهه فجر سال گذشته 61روستا و يک شهر در استان گيلان از نعمت گاز طبيعي بهره مند شدند.∎