شناسهٔ خبر: 43888694 - سرویس بین‌الملل
نسخه قابل چاپ منبع: آریا | لینک خبر

تازه ترین ادعای ترامپ درباره تقلب در انتخابات/ بازشماری دستی آرا در جورجیا/ واکنش بولتون به ادعای تقلب گسترده ترامپ

صاحب‌خبر -
خبرگزاری آریا- دونالد ترامپ رئیس‌جمهور آمریکا با تکرار ادعای پیروزی خود در انتخابات ریاست جمهوری این کشور مدعی شد که در دو ایالت «پنسیلوانیا» و »میشیگان» صدها هزار رای غیرقانونی شمارش شدند.
به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری آریا، رئیس‌جمهور آمریکا در چند پیام توییتری تازه در رد پذیرش شکست خود در انتخابات ریاست جمهوری اعلام کرد، صدها هزار رای به صورت غیر قانونی شمارش شدند.
با گذشت هشت روز از برگزاری انتخابات ریاست جمهوری آمریکا، بحران بر سر نتیجه این انتخابات همچنان ادامه دارد.
در حالی که اکثر رسانه‌های آمریکایی از قبیل شبکه جمهوری‌خواه «فاکس نیوز»، جو بایدن و کامالا هریس را به عنوان رئیس‌جمهور و معاون رئیس‌جمهور منتخب خوانده‌ و آنها هم اعلام پیروزی کرده‌اند، دونالد ترامپ رئیس‌جمهور این کشور ضمن رد این موضوع، به تکرار ادعای خود درباره تقلب گسترده ادامه می‌دهد.
ترامپ بامداد امروز پنجشنبه (به وقت تهران) در چند پیام توییتری باز هم از پیروزی خود در انتخابات ریاست جمهوری آمریکا و تقلب خبر داد؛ توییت‌هایی که بلافاصله واکنش منفی شرکت توییتر را به همراه داشت.
رئیس‌جمهور آمریکا ابتدا توییتی علیه موسسات نظرسنجی در این کشور منتشر کرد و نوشت: «همه دارند سوال می‌کنند که چرا نظرسنجی‌های اخیر درباره انتخابات ریاست جمهوری درباره من اینقدر نادرست بودند. خوب به خاطر اینکه این نظرسنجی‌ها جعلی هستند درست مثل رسانه‌های دست و پا چلفتی جریان اصلی».
وی در توییتی دیگر نوشت: «من خوشحالم که حمایت کامل خودم از رانا مک دنیل به منظور ادامه ریاست او بر کمیته ملی حزب جمهوری‌خواه اعلام کنم. ما با 72 میلیون رای، از هر رئیس‌جمهور مستقر دیگری در تاریخ آمریکا بیشتر رای کسب کردیم و ما پیروز خواهیم شد».
ترامپ با پیش کشیدن موضوع تقلب در انتخابات ریاست جمهوری آمریکا، به سراغ دو ایالت کلیدی پنسیلوانیا با 20 رای الکترال و میشیگان با 16 رای الکترال رفت و باز هم مدعی شمارش آرای غیر قانونی شد.
رئیس‌جمهور آمریکا در صفحه شخصی خود در توییتر نوشت: «هیچ کس نمی‌خواهد گزارش دهد که پنسیلوانیا و میشیگان اجازه ندادند ناظران انتخاباتی ما و یا ناظران رای گیری (روند انتخابات و شمارش) را ببینند و نظارت کنند. این موضوع مسبب صدها هزار رایی است که نباید اجازه شمارش به آنها داده می شد در نتیجه من به راحتی هر دوی این ایالت‌ها را پیروز می‌شوم. اینها را گزارش بدهید».
وی ساعتی بعد از این توییت‌ها دوباره نوشت: «حالا (من در انتخابات ریاست جمهوری آمریکا) 73 میلیون رای قانونی دارم».
شرکت توییتر که در روزهای اخیر بارها به توییت‌های ترامپ درباره انتخابات واکنش منفی نشان داده است، باز هم در مخالفت با محتوای توییت‌های تازه او زیر آنها نوشته است: «این ادعا درباره تقلب در انتخابات، مورد مناقشه است».

ادامه ادعاهای فرزندان ترامپ درباره تقلب‌های انتخاباتی گسترده
شبکه سی ان ان گزارش داد، فرزندان دونالد ترامپ همچنان به انتشار اطلاعات نادرست درباره انتخابات ادامه می‌دهند و از قبول شکست پدرشان سرباز می‌زنند.
شبکه تلویزیونی سی ان ان اعلام کرد، فرزندان "دونالد ترامپ"، رئیس جمهور آمریکا و نامزد حزب جمهوری خواه، با وجود پیروزی قابل پیش بینی "جو بایدن" در انتخابات ریاست جمهوری آمریکا همچنان ادعای عجیب پیروزی در این انتخابات را مطرح می‌کنند.
دونالد ترامپ جونیور، پسر ترامپ، صفحه تویتر خود را مملو از ادعا‌های بی اساس درباره تقلب در انتخابات کرده است. توئیتر به بسیاری از پیام‌های پسر ترامپ در این خصوص برچسب ادعا‌های مورد مناقشه زده است.
شبکه سی ان ان افزود اریک، پسر دیگر ترامپ، هم با انتشار ویدئویی جعلی مدعی شد برخی از برگه‌های آراء ترامپ سوزانده شده است. مسئولان منطقه مورد ادعای پسر ترامپ در شهر ویرجینیا در واکنش به این ادعا گفته اند برگه‌هایی که در این ویدئو نشان داده می‌شود برگه‌های واقعی رأی نیستند.
ایوانکا، دختر ترامپ با انتشار پیامی از خبرگزاری آسوشیتدپرس نوشته است ترامپ با کسب اکثریت آراء، در آلاسکا پیروز شده است.
مجری سی ان ان افزود البته ما هم در این شبکه پیش بینی کرده بودیم که ترامپ در آلاسکا پیروز خواهد شد. جو بایدن بدون آلاسکا، بیش از 270 رأی الکترال کسب کرده است. جو بایدن برنده شده است.

دادستان جمهوریخواه آریزونا ادعای ترامپ را رد کرد
دادستان جمهوریخواه ایالت آریزونا، ادعای "دونالد ترامپ" رئیس جمهور آمریکا درباره تقلب در انتخابات اخیر این کشور را رد کرد.
به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما؛"مارک برنوویچ"،دادستان جمهوریخواه ایالت آریزونا روز چهارشنبه در گفتگو با شبکه تلویزیونی فاکس نیوز گفت: بخشی از رای دهندگان به جمهوریخواهان رای دادند، اما دونالد ترامپ را انتخاب نکردند و این مسئله، دلیلی است که نشان می‌دهد تقلبی رخ نداده است.
برنوویچ افزود: پیش بینی‌هایی در ایالت آریزونا درباره پیروزی دموکرات‌ها در مجلس (ایالتی) وجود داشت، اما چنین چیزی رخ نداد. همانطور که بعضی حوزه‌های رای گیری که تصور می‌شد، طرفدار دموکرات‌ها هستند به جمهوریخواهان رای دادند. به همین علت، اگر واقعا یک توطئه بزرگ رخ داده بود، روشن است که موفق نشده است.
وی خاطر نشان کرد: آنچه واقعا رخ داد آن بود که رای دهندگان، در سطح ایالتی به جمهوریخواهان رای دادند، اما به ترامپ و سناتور مارتا مک سالی رای ندادند. این واقعیت است و چنین چیزی به معنای وقوع تقلب نیست.

بازشماری دستی آرا در جورجیا
دستیار فرماندار جورجیا در امور ایالتی از بازشماری دستی همه آرای ریاست جمهوری در انتخابات 13 آبان این ایالت خبر داد.
براد رافنسپرگر در نشست خبری خود اعلام کرد با توجه به اختلاف اندک آرای دو نامزد ریاست جمهوری آمریکا در این ایالت، هر شهرستان بازشماری دستی آرای ماخوذه را انجام خواهد داد.
وی افزود: این کار به اعتماد و اطمینان از نتایج کمک می‌کند. این یک حسابرسی ، بازشماری و ارزیابی مجدد خواهد بود. یک بار برای همیشه. این یک اقدام سنگین است.

واکنش بولتون به ادعای تقلب گسترده ترامپ
مشاور اخراجی کاخ سفید در حوزه امنیت ملی می گوید که ادعای رئیس جمهور آمریکا مبنی بر تقلب در انتخابات علاوه بر لکه دار کردن وجهه شخصی اش، به اعتبار دیرینه حزب جمهوریخواه لطمه می زند.
به گزارش اسپوتنیک، «جان بولتون» مشاور سابق و اخراج شده امنیت ملی آمریکا در مقاله ای در روزنامه واشنگتن پست نوشت: «رئیس جمهور ترامپ با ادعای اینکه قربانی تقلب گسترده انتخاباتی شده است وجهه شخصی خود را به بهای [لطمه زدن به] اعتبار و اثربخشی بلندمدت حزب جمهوریخواه لکه دار می کند».
در واقع دونالد ترامپ مدعی پیروزی در انتخابات ریاست جمهوری 2020 آمریکا شده است, اما همچنان بر بروز تقلب انتخاباتی گسترده که می گوید مدارک و شواهد زیادی برای آن در دست دارد، تأکید می کند. به همین منظور وی خواستار بازشماری آراء شد و علیه نتایج انتخابات در برخی ایالتهای آمریکا طرح دعوی کرد؛ بطوری که تیم حقوقی ترامپ تنها در ایالت میشیگان 131 استشهادیه و 2800 گزارش موردی از تقلب در انتخابات ارائه کردند.
با این حال، جان بولتون در روزنامه واشنگتن پست می نویسد: «این یک واقعیت سیاسی تلخ است: ترامپ در حال گسترش نشان شخصی خود (در ذهنش) است در حالی که به نشان و اعتبار جمهوریخواهان لطمه می زند. حزب جمهوریخواه نیازمند یک گفتگوی داخلی و طولانی درباره دوران پسا ترامپ است، اما نخست باید شرافتمندانه به آن (دوران پساترامپ) برسد».
بولتون در ادامه می افزاید: «در نتیجه، حزب جمهوریخواه بر سر یک دوراهی قرار دارد: اینکه در تلاش برای کاستن از تلخی شکست [برای ترامپ] به رفتار نازپرورده با رئیس جمهور ادامه دهد و بدین وسیله ترامپ را متقاعد کند که در نهایت شکست را بپذیرد و محترمانه از کاخ سفید خارج شود».


نظر شما