شناسهٔ خبر: 4279868 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: فارس | لینک خبر

عصر امروز صورت گرفت

بازدید فرماندار دورود از ستاد مرکزی اسکان مسافران نوروزی در دورود

فرماندار شهرستان دورود از ستاد مرکزی اسکان مسافران نوروزی بازدید به عمل آورد.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرگزاری فارس از دورود، ماشاءالله نعمتی عصر امروز در بازدید از ستاد مرکزی اسکان مسافران نوروزی شهرستان دورود، اظهار داشت: از ابتدای تعطیلات نوروزی تاکنون بیش از 10 هزار مسافر در این شهرستان اسکان داشته‌اند.

وی ادامه داد: حدود 40 درصد از این تعداد در کلاس‌های مدارس و حدود 35 درصد در مراکز اقامتی اعم از مهمان‌پذیرهای ادارات، خوابگاه‌های دانشجویی و سالن‌های ورزشی اسکان داشته‌اند.

نعمتی تاکید کرد: حدود 17 درصد از مسافران نوروزی نیز در پارک‌ها و حاشیه بلوارها با برپایی چادرهای مسافرتی در این شهرستان اسکان داشته‌اند، ضمن آن که مابقی مسافران در هتل‌ها، خانه مسافر و کمپ‌های موقت اسکان یافته‌اند.

فرماندار شهرستان دورود یادآور شد: خوشبختانه در سال جاری شاهد استقبال بسیار خوبی از سوی مسافران نوروزی از شهرستان دورود بوده‌ایم، ضمن آن که در این مدت تلاش شده است تا شرایط مناسبی برای این مسافران رقم زده شود.

وی در بخش دیگری از سخنان خود با بیان اینکه 470 نفر در پست‌های امداد و نجات هلال‌احمر شهرستان دورود مشغول فعالیت هستند، خاطرنشان کرد: دو پایگاه امداد، دو کمپ و هشت خودرو برای انجام عملیات‌های امدادی در نظر گرفته شده است.

فرماندار دورود با اشاره به اهمیت معرفی جاذبه‌های گردشگری شهرستان دورود به گردشگران و مسافران نوروزی تأکید کرد: به همین منظور حدود سه هزار قلم انواع بروشورهای تبلیغاتی توسط میراث فرهنگی شهرستان دورود برای معرفی جاذبه‌های گردشگری این شهرستان میان مسافران نوروزی توزیع شده است.

لازم به ذکر است، فرماندار شهرستان دورود در ادامه کمپ‌های هلال‌احمر، نیروی انتظامی و نمایشگاه نوروزی شهرداری دورود نیز بازدید و از نزدیک در جریان روند ارائه خدمات به مسافران نوروزی قرار گرفت.

انتهای پیام/2304/ج20/ظ1004

برچسب‌ها: