شناسهٔ خبر: 39536803 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: تسنیم | لینک خبر

۷ آشپزخانه مهدوی در کهگیلویه و بویراحمد راه اندازی شد

به‌منظور اجرای طرح هم‌سفره با هدف طبخ و توزیع غذا برای خانوارهای نیازمند و محروم در استان کهگیلویه و بویراحمد هفت آشپزخانه مهدوی دایر شد.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از یاسوج، یک آشپزخانه مهدوی به نمایندگی از هفت آشپزخانه برای پخت غذای گرم برای نیازمندان در مجتمع دانش‌آموزی شهدای کمیته امداد امام خمینی(ره) کهگیلویه و بویراحمد با حضور مسئولان استانی و به همت کمیته امداد مناطق یک و دو یاسوج، افتتاح و راه اندازی شد.

حسین کلانتری استاندار کهگیلویه و بویراحمد در این مراسم ضمن تقدیر از اقدامات کمیته امداد در خصوص حمایت از نیازمندان، گفت: تکریم ولی‌نعمتان تحت حمایت کمیته امداد مختص زمان خاصی نیست و همیشه باید در دستور کار قرار داشته باشند. 

وی به لزوم پاسخگویی به ندای مقام معظم رهبری درخصوص کمک مؤمنانه و کریمانه به نیازمندان در ماه مبارک رمضان تأکید کرد و افزود: در شرایط حساس کنونی رزمایش کمک مؤمنانه یک ضرورت اساسی برای حمایت از محرومان و آسیب دیدگان از ویروس کرونا بوده و همه ما باید در این خصوص با جدیت وارد عمل شویم. 

کلانتری با اشاره به شیوع ویروس کرونا در جامعه، بر لزوم رعایت بهداشت و توجه به پروتکل‌های بهداشتی در این آشپزخانه‌ها تأکید کرد. 

مدیرکل کمیته امداد امام خمینی(ره) کهگیلویه و بویراحمد نیز در این آئین با اشاره به فرمایشات مقام معظم رهبری مبنی بر ایجاد رزمایش گسترده مواسات و همدلی و کمک مؤمنانه به نیازمندان در کشور، گفت: به‌منظور پاسخگویی به‌فرمان رهبری و در آستانه ماه مبارک رمضان طرح هم‌سفره این نهاد با افتتاح هفت آشپزخانه اجرایی شده است.

قباد مبشری بابیان اینکه سنت نیکوی اطعام نیازمندان از بدو تأسیس کمیته امداد یکی از مهم‌ترین برنامه‌های این نهاد بوده است، افزود: در این آشپزخانه‌ها با کمک خیران و مردم مؤمن و خداجو غذای رایگان برای خانوارهای نیازمند تهیه، طبخ و توزیع می‌شود.

وی به شیوع ویروس کرونا در کشور اشاره کرد و گفت:  ناظرین نهادهای بهداشتی براساس توصیه‌های بهداشتی ستاد مبارزه با کرونا بر روند طبخ و توزیع غذا در آشپزخانه‌های مهدوی نظارت می‌کنند و تمامی نکات بهداشتی در این آشپزخانه‌ها رعایت می‌شود. 

مبشری ضمن دعوت از مردم برای کمک به نیازمندان، تأکید کرد: دفاتر کمیته امداد آماده دریافت کمک‌های مردمی برای تهیه و طبخ غذا برای نیازمندان در آشپزخانه‌های مهدوی هستند. 

وی با اشاره به درگاه‌های الکترونیکی کمیته امداد کهگیلویه و بویراحمد، بیان کرد: شماره کارت مجازی 6037997900000531  به نام کمیته امداد استان و کد دستوری  #1*074*8877* نیز از دیگر راه‌های جمع‌آوری کمک‌های مردمی در این خصوص است.  

انتهای پیام/ ت