شناسهٔ خبر: 39319104 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: باشگاه خبرنگاران جوان | لینک خبر

رزمایش مواسات در لبیک به فرمایش رهبر معظم انقلاب در گیلان درحال اجرا است

نماینده ولی فقیه در گیلان گفت: رزمایش مواسات با بهره گیری از کمک‌های مردمی به ویژه خیران در لبیک به فرمایش رهبر معظم انقلاب در استان درحال اجرا است.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرنگار  گروه استان‌های باشگاه خبرنگاران جوان از رشت،آیت الله رسول فلاحتی، نماینده ولی فقیه در گیلان امروز پس از نشست ویدئو کنفرانس حجت الاسلام والمسلمین محمدجواد حاج علی اکبری ، رئیس شورای سیاستگذاری ائمه جمعه کشور با نمایندگان، ولی فقیه در استان‌ها با اشاره به اجرای رزمایش مواسات گفت: رزمایش مواسات در حقیقت همدردی با نیازمندان جامعه است.

او  به اهداف و کسانی که می‌توانند از رزمایش مواسات بهره ببرند اشاره کرد و افزود: نیازمندان و کسانی که شغل‌های آزاد و محدود مانند دستفروشان داشتند و در این ایام به علل و عواملی محروم شدند به طور طبیعی با مشکلاتی مواجه هستند و این افراد باید جامعه هدف رزمایش مواسات باشند.

امام جمعه رشت ، با بیان اینکه رزمایش مواسات در راستای فرمایش رهبر معظم انقلاب انجام می‌شود، گفت: رزمایش مواسات در حقیقت یک پویش مردمی است و در روز‌های آینده راهکار‌های آن اعلام می‌شود.

آیت الله فلاحتی ، بر استفاده از کمک‌های مردمی به ویژه خیران در راستای حمایت از نیازمندان و آسیب دیدگان جامعه در اجرای رزمایش مواسات تاکید کرد و افزود: با توجه به شیوع ویروس کرونا و وجود تورم، گرانی و بیکاری، برخی به سختی می‌توانند امورات خود را بگذرانند و رزمایش مواسات به منظور کمک به مردم نیازمند برگزار می‌شود.

او گفت: رزمایش مواسات و همدلی در راستای لبیک به فرمایش مقام معظم رهبری در روز میلاد با سعادت امام زمان (عج) با محوریت نمایندگان، ولی فقیه در استان‌ها و ائمه جمعه در شهرستان‌ها در راستای استفاده از ظرفیت‌های مردمی به ویژه خیران برای کمک به آسیب دیدگان جامعه از نیمه شعبان تا عید فطر سال جاری برگزار می‌شود.

همچنین ، حجت الاسلام حاج علی اکبری ، رئیس شورای سیاستگذاری ائمه جمعه کشور با بیان اینکه این رزمایش ملی با نقش آفرینی نماینده، ولی فقیه درگیلان و امامان جمعه سراسر کشور برگزار می‌شود ، گفت: این طرح با محوریت مساجد و پایگاه‌های بسیج و با همکاری خیران برگزار می‌شود.

او  همچنین به تعطیلی نمازجمعه‌های کشور در زمان شیوع کرونا هم اشاره کرد و افزود: تلاش می‌کنیم با پیگیری وهماهنگی با ستاد ملی کرونا، نماز جمعه به تدریج در شهر‌هایی که وضعیت آنان در حال عادی شدن است اقامه شود.

همچنین حجت الاسلام و المسلمین عادلی ،رئیس دفتر شورای سیاستگذاری ائمه جمعه گیلان هم گفت: به زودی سازو کار‌های این رزمایش ملی درگیلان و شیوه نامه‌های اجرای این طرح به اطلاع مردم و رسانه‌ها خواهد رسید.

او افزود: در این طرح به کسانی کمک خواهد شد که نیازمند نیستند، ولی براثر کرونا کسب وکارشان آسیب دیده است.

 

انتهای پیام/م.ع