تسنيم- مربي پرسپوليس از وضعيت بد مالي بازيکنان اين تيم صحبت کرد و گفت که يکي از مهاجمان اين تيم حتي پول غذا هم ندارد.عليرضا امامي فر در مورد بازي روز سه شنبه پرسپوليس و لخوياي قطر در چارچوب مرحله گروهي ليگ قهرمانان آسيا گفت: خوشبختانه شرايط تيم نسبت به گذشته بهتر شده است. بعد از بازي با پديده و صبا پرسپوليس ترکيب ثابت خود را پيدا کرده و هماهنگي بين بازيکنان بيشتر شده است. با حضور گابريل بين بازيکنان خط هافبک تعادل برقرار شده و اميدوارم مقابل لخويا مشکل عدم گلزني تيم نيز حل شود.
وي در خصوص اينکه خيلي ها مي گويند لخويا به راحتي پرسپوليس را شکست مي دهد، اظهار داشت: نمي شود اينگونه صحبت کرد، بارسلونا هم در خانه به مالاگا باخت. ما ميزبان هستيم و بازيکنان انگيزه فراواني براي بازي در ليگ قهرمانان آسيا دارند. با توجه به شناختي که از لخويا داريم مي دانيم که تيم قدرتمندي بوده و در فاز حمله خوب است.مربي پرسپوليس ادامه داد: در کنار قدرت لخويا، اين تيم ضعف هايي هم دارد. اگر به بازي تکنيکي رو بياوريم مي توانيم لخويا را شکست دهيم، به نوعي لخويا بيشتر تيم تاکتيکي است تا تکنيکي. لخويا در تهران کار ساده اي ندارد و پرسپوليس هم براي اين تيم حريف ساده اي نيست.
امامي فر در مورد نبود دفاع چپ تخصصي در پرسپوليس خاطرنشان کرد: حميد علي عسگر مقابل صبا در پست دفاع چپ عملکرد خوبي داشت و رضا نورمحمدي هم در اين پست به ميدان مي رود. ما دفاع چپ کلاسيک نداريم چون پول براي خريد بازيکن خوب نداشتيم. همانطور که تاج گفته پرسپوليس براي رزرو هتل هم مشکل دارد.
وي در پاسخ به اين سؤال که آيا بايد منتظر پرسپوليس متفاوتي مقابل لخويا باشيم، عنوان کرد: با شرايط تيم فکر مي کنم همينطور باشد. اگر بدشانس نباشيم و تيم در گلزني مشکلي نداشته باشد مي توانيم مقابل لخويا به برتري برسيم.مربي پرسپوليس در خصوص مشکلات مالي بازيکنان اين تيم گفت: در مورد مشکلات مالي حرف نزنم بهتر است، فقط اين را مي گويم که يکي از مهاجمان ما «لَنگ» پول تغذيه است و براي غذا از بازيکنان ديگر پول مي گيرد. همه چيز را نمي شود به هواداران گفت. همين مهاجم در تمرين و بعد از شوت زني غش مي کند چون پول ندارد غذاي درست و حسابي بخورد.
امامي فر ادامه داد: با اين همه مشکلات باشگاه مي خواهد دنبال يک مربي ديگر برود و به او 3 ميليارد پول بدهد، به جاي اين کارها بايد پول بازيکنان را بدهند. بازيکنان پرسپوليس حق دارند مثل تيم هاي ديگر پاداش بگيرند.