شناسهٔ خبر: 35766532 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: فارس | لینک خبر

20 پایگاه اورژانس در رفسنجان فعال است

رئیس مرکز مدیریت حوادث و فوریت‌های پزشکی رفسنجان گفت: 20 پایگاه اورژانس در شهرستان فعال است و 6 پایگاه دیگر نیز با توجه به جمعیت و گستردگی شهرستان اضافه می‌شود.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرگزاری فارس از رفسنجان، سید محسن مرتضوی امروز در نشست مشورتی با اصحاب رسانه اظهار داشت: در 15 سال گذشته سه پایگاه اورژانس در شهرستان داشتیم الان به 20 پایگاه رسیدیم که 17 پایگاه در کل شهرستان اضافه کردیم و قرار است 6 پایگاه با توجه به جمعیت و گستردگی شهرستان اضافه کنیم که کارهای آن در حال انجام است.

رئیس مرکز مدیریت حوادث و فوریت‌های پزشکی رفسنجان بیان کرد: از سال 86 رشته فوریت‌های پزشکی در رفسنجان تدریس می‌شود تمام پرسنل ما کاردانی رشته فوریت‌های پزشکی، کارشناسی رشته فوریت‌های پزشکی، پرستاری و ارشد اورژانس و رشته‌های مربوط به این کار هستند.

وی ادامه داد:  یک نسل جدید آمبولانس و یک نسل کامل پرسنل جوان وارد سیستم شده و ساختمان مرکز هدایت عملیات بحران دانشگاه و شهرستان راه‌اندازی کردیم، مرکز پایش و کنترل در این محل داریم که کلیه اورژانس‌های مراکز درمانی و اورژانس‌های پایگاه‌ها را از طریق دوربین رصد می‌کنند تا زمان رسیدن آمبولانس‌ها را علاوه بر آن ضبط تمام مکالمات انجام می‌شود همچنین ظرفیت‌های دیجیتال و اتوماسیون در دو هفته آینده به این سیستم اضافه می‌شود.

مرتضوی تصریح کرد: ما نسبت به خیلی از شهرستان‌ها و مراکز جلوتر هستیم و در خصوص نیروهایمان اذعان داریم که  از لحاظ علمی سطح بالا و خوبی دارند.

50 درصد آمبولانس‌های رفسنجان زیر 3 سال ساخت هستند

وی خاطرنشان کرد: 50 درصد آمبولانس‌های ما کمتر از سه سال تولید شده‌اند و در تمام بخش‌ها به ویژه آموزش‌های همگانی فعالیت داریم تقاضا داریم با همکاری اصحاب رسانه در خصوص آموزش‌ها انگیزه‌ای ایجاد شود که مردم بتوانند هم در لحظات اولیه بحران کمک حال ما باشند و هم یک سری کارهای حیاتی را بدانند به طور مثال اگر قرار است همکاران ما در مرکز پیام توضیحی از تماس گیرنده بخواهند با سعه صدر در این زمینه همکاری کنند.

مرتضوی با اشاره به طرح‌های پزشک خانواده و رایگان شدن هزینه حوادث ترافیکی افزود: اگرچه هزینه حوادث ترافیکی رایگان است اما در این خصوص معضلی داریم که افرادی با صحنه‌سازی اتفاقات غیرترافیکی را ترافیک مطرح می‌کنند و می‌خواهند هزینه درمان‌شان رایگان باشد که پرسنل ما زمانی که به این افراد نامه نمی‌دهند با توهین آن‌ها روبه‌رو می‌شوند.

وی ادامه داد: موضوع دیگر اینکه با افزایش هزینه‌های درمانی مردم در هزینه‌های درمانی ماندند و  میزان مراجعه به پزشک کمتر شده که در این میان زمانی که به پزشک مراجعه نمی‌کنند صبر می‌کنند بیماری مزمن شود و بیمار وضعیت وخیمی پیدا کند و به اورژانس زنگ می‌زنند.

رئیس مرکز مدیریت حوادث و فوریت‌های پزشکی رفسنجان تصریح کرد: گاهی با تماس‌هایی مواجه می‌شویم که غیر از گفته‌هایی است که طی تماس صورت گرفته و فقط می‌خواهند پرسنل را به محل بکشانند و متوجه می‌شویم فرد می‌خواست فقط یک سرم وصل کند.

وی با اشاره به اینکه در شهری که بیش از 300 هزار نفر جمعیت شهری داریم هفت آمبولانس دائما در حال خدمت‌رسانی هستند، عنوان کرد: اگر چنین تماس‌هایی صورت گیرد مشکلاتی به وجود می‌آید.

مرتضوی خاطرنشان کرد: مواردی هم داریم که فرد تنها تماس می‌گیرد و نام روستا را می‌برد و قطع می‌کند، دیگر هیچ آدرسی نداده و پرسنل نمی‌دانند کجا باید بروند سپس فرد تماس گیرنده به ما مراجعه می‌کند و شاکی می‌شود.

وی با اشاره به شلوغی خیابان‌ها و ترافیک در زمان پیک افزود: در بهترین حالت زیر هشت دقیقه باید به محل برسیم.

انتهای پیام/80016/ق

نظر شما