صاحبخبر - تهران /واحد مرکزی خبر /سیاسی 1393/04/13
یک منبع آگاه در جنبش مقاومت اسلامی فلسطین حماس روز جمعه از تلاش مصر برای برقراری آتش بس میان این گروه و رژیمصهیونیستی تا ساعاتی دیگر خبر داد .
به گزارش خبرگزاری فرانسه از غزه ، به گفته این منبع آگاه، مصر همچنان برای بازگرداندن آرامش به نوار غزه تلاش می کند .
وی افزود :« به مقامات مصری اعلام کرده ایم که ما به دنبال افزایش حملات و درگیریها نیستیم.»
باسم نعیم از رهبران برجسته حماس نیز به نوبه خود اعلام کرد :«ما به دنبال جنگ در غزه نیستیم اما در مقابل حمله به نوار غزه و کرانه باختری نیز نمی توانیم ساکت بمانیم .»
در یک ماه گذشته، نوار غزه تقریبا هر شب هدف حمله جنگندههای اسرائیلی قرار گرفته است و در مقابل نیروهای مقاومت اسلامی حماس نیز مناطق جنوبی فلسطین اشغالی را هدف حملات راکتی خود قرار دادهاند.
این درگیریها پس از آنکه جنازه های سه اسرائیلی که 12 ژوئن ربوده شده بودند،پیدا شدند ،در پی اتهام اسرائیل به حماس مبنی بر مسئولیت «ربودن» این افراد ، شعله ور شده است.
از سوی دیگر در چارچوب انتقام جویی از کشته شدن سه اسرائیلی ،صهیونیستها عصر روز سه شنبه در روستای شعفاط در شرق قدس اشغالی محمد ابو خضیر 16 ساله را ربودند.
پس از ساعاتی از ربودن این نوجوان فلسطینی پس از آنکه وی را با ضربات چاقو کشتند، جنازه وی را به آتش کشیدند.
پیش از این اسرائیل به جنبش حماس درباره گسترش خشونت در مرزهای خود با نوار غزه هشدار داده بود .
بنی گانتس رئیس رژیم اسرائیل در صفحه شخصی خود در شبکه های اجتماعی در اینتر نت نوشت :«ما به دنبال آرامش هستیم اما اگر حماس فعالیت علیه ما را انتخاب کند ما آماده هستیم.»
همچنین صبح روز چهار شنبه میان جوانان فلسطینی خشمگین از مرگ ابو خضیر و پلیس اسرائیل در شرق قدس اشغالی درگیری شد.
شاهدان عینی اعلام کردند این درگیری ها همچنان تا نیمه های شب ادامه داشت .
در کنار این اتفاقات پلیس اسرائیل نیروهای ذخیره خود را مرز با نوار غزه تقویت کرده است تا به حماس پیام آرامش برساند.
روز جمعه چهار موشک جدید از نوار غزه به فلسطین اشغالی پرتاب شد که یکی از آنان از سوی سپر موشکی اسرائیل هدف قرار گرفت .
189/136
∎