منابع مصری اعلام کردند که حماس برای توقف پرتاب موشک به سوی سرزمینهای اشغالی آماده است و آتش بس میان اسرائیل و حماس ظرف چند ساعت آینده برقرار خواهد شد.
به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) به نقل از پایگاه خری الفجر، مسئولان مصری همچنان در حال میانجیگری و رایزنی با دو طرف هستند تا توافق آتش بس هرچه سریعتر اجرایی شود.
پیشتر بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر رژیم صهیونیستی توقف حملات به غزه را به ممانعت حماس از پرتاب موشک به سوی سرزمینهای اشغالی منوط کرده بود.
خبرنگار بیبیسی در قدس اشغالی نیز گزارش داد که تا چند ساعت آینده آتش بس میان حماس و اسرائیل به شکل رسمی اعلام خواهد شد.
اعلام آتش بس پیش از آغاز مراسم تشییع پیکر محمد حسین أبوخضیر، جوان فلسطینی که به دست شهرک نشینان صهیونیست به شهادت رسید، میتواند مانع از بروز تنشها و درگیریهای جدید میان نظامیان اسرائیل و مردم خشمگین فلسطین شود.
انتهای پیام