شناسهٔ خبر: 311358 - سرویس بین‌الملل
نسخه قابل چاپ منبع: ایلنا | لینک خبر

گفت‌وگوهای سه‌جانبه ظریف٬ اشتون و برنز

دور جدید مذاکرات ایران و ۱+۵ از امروز آغاز شده و تدوین پیش‌نویس توافق‌نامه جامع هسته‌ای دستور کار این دور گفت‌وگوها است.

صاحب‌خبر -

به دنبال از سرگیری مذاکرات هسته‌ای ایران و گروه ۱+۵ در وین٬ «کاترین اشتون» مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا٬ «محمدجواد ظریف» وزیر خارجه ایران و «ویلیام برنز» معاون وزیر خارجه آمریکا گفت‌وگوهای سه‌جانبه‌ای را آغاز کردند.

به گزارش ایلنا٬ دور جدید مذاکرات ایران و ۱+۵ از امروز آغاز شده و تدوین پیش‌نویس توافق‌نامه جامع هسته‌ای دستور کار این دور گفت‌وگوها است.

این ششمین دور گفت‌وگوهای هسته‌ای ایران و گروه ۱+۵ است.

«جان کری» وزیر خارجه آمریکا در آستانه این مذاکرات اعلام کرد که نسبت به دستیابی به توافق خوش‌بین است.

کری طی مقاله‌ای در روزنامه «واشنگتن پست» نسبت به حصول توافق بین ایران و گروه ۱+۵ ابراز خوش‌بینی کرد، اما درباره مدت زمان کوتاه تا پایان زمان پیش‌بینی شده توافق ژنو هشدار داد.