شناسهٔ خبر: 30552536 - سرویس اجتماعی
نسخه قابل چاپ منبع: همشهری آنلاین | لینک خبر

آشنایی با روش تهیه سالاد کلم کیل ویژه

همشهری آنلاین – شهره فرجی: سس سالاد کلم کیل سیر دارد و دارای طعم تندی است و با ماساژ سبزی‌جات و سس با استفاده از دست،‌ می‌توان آن را تهیه کرد.

صاحب‌خبر -

هر نوع کلم کیلی را در این سالاد می‌توانید استفاده کنید فقط بخاطر داشته باشید ساقه‌های کلفت آن‌ها را قبل از استفاده جدا کنید.

  • مواد لازم:

کلم کیل: ‌حدود ۱۰۰ گرم

پنیر رنده شده پارمسان: نصف پیمانه

روغن زیتون: یک سوم پیمانه

آب لیمو: یک چهارم پیمانه

سیر بزرگ: سه حبه، له شود

سس سویا: یک قاشق غذاخوری

فلفل سیاه: نصف قاشق چای‌خوری

نمک:‌یک چهارم قاشق چای‌خوری

  • روش تهیه:

زمان آماده سازی:‌۳

زمان تهیه:‌۳۰ دقیقه

  • برگ‌ها را از شاخه جدا کنید. آن‌ها را شسته و خشک کنید.
  • برگ‌ها را به تکه‌های کوچکتر تقسیم کرده و درون کاسه بزرگی بریزید.
  • پارمسان، روغن، آب لیمو، سیر، سس سویا، نمک و فلفل را به کاسه اضافه کنید و با دستان تمیز خوب آن‌ها را ماساژ دهید و خرد کنید. تا زمانی که حجم سالاد به نصف نرسیده آن‌ها را با دست ماساژ دهید.
  •  سالاد را امتحان کنید و در صورت لزوم چاشنی آن را با پنیر پارمسان ،‌آب لیمو، سیر، سس سویا و فلفل بیشتر تنظیم کنید.

افرادی که بیماری سلیاک دارند و یا به گلوتن حساسیت دارند باید از سس‌هایی استفاده کنند که فاقد گلوتن هستند چرا که  سویا سس‌ها ممکن است دارای شیرین کننده و یا طعم دهنده‌های حاوی گلوتن باشند.

منبع: ایتینگول

برچسب‌ها:

نظر شما