شناسهٔ خبر: 23193713 - سرویس سیاسی
نسخه قابل چاپ منبع: ایکنا | لینک خبر

نماینده ولی‌فقیه در استان قزوین تأکید کرد:

لزوم به‌کارگیری همه امکانات استان برای دعوت به نماز

گروه معارف: نماینده ولی‌فقیه در استان قزوین گفت: رهبر فرزانه انقلاب بر لزوم به‌کارگیری همه امکانات برای دعوت به نماز تأکید کردند و ما نیز در استان می‌باید تمام امکانات خود را در تحقق این دعوت بگذارند.

صاحب‌خبر -

به گراش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از قزوین، آیت‌الله عبدالکریم عابدینی در نشست ماهانه ائمه جمعه استان قزوین که در دفتر امام‌جمعه بوئین‌زهرا برگزار شد، با اشاره به اجلاس سراسری نماز که 30 آذر در بندرعباس برگزار شد، اظهار کرد: رهبر معظم انقلاب در پیام خود به اجلاس بیست و ششم، بر لزوم به‌کارگیری همه امکانات برای دعوت به نماز تأکید کردند و فرمودند مسئولان مؤمن در نظام اسلامی باید امکانات گستردهٔ خود را در خدمت این دعوت بگذارند.
وی افزود: ما نیز می‌باید با پیروی از منویات رهبر فرزانه انقلاب در راستای تحقق فرمایشات ایشان حرکت کنیم و از همه امکانات استان برای دعوت به نماز استفاده کنیم و در این مسیر از هیچ تلاشی فروگذار نشویم.
امام‌جمعه قزوین در ادامه با تبریک فرارسیدن سالروز ولادت حضرت مسیح (ع) و حضرت عبدالعظیم حسنی (ع) خاطرنشان کرد: توجه داشته باشیم که وقتی قرآن کریم یهودیان را با مسیحیان مطرح می‌کند، از ناهنجاری‌های یهودیان سخن می‌گوید و حتی در برخی آیات که ناهنجاری‌ها را مشترک در بین یهودیان و مسیحیان مطرح کرده، تأکید می‌کند که شروع‌کننده، یهودیان بودند و مسیحیان نسبت به آن‌ها عکس‌العمل نشان داده‌اند.
نماینده ولی‌فقیه در استان قزوین خاطرنشان کرد: خداوند در برخی از آیات تفکیک و تفاوت بین مسیحیان و یهودیان را به‌خوبی نشان می‌دهد و در آیه 82 سوره مائده می‌فرماید: «مسلماً یهودیان و کسانی را که شرک ورزیده‌اند دشمن‌ترین مردم نسبت به مؤمنان خواهی یافت و قطعاً کسانی را که گفتند ما نصرانی هستیم نزدیک‌ترین مردم در دوستی با مؤمنان خواهی یافت زیرا برخی از آنان دانشمندان و رهبانان‌اند که تکبر نمی‌ورزند».
وی ادامه داد: خداوند در آیه 6 سوره صف نیز می‌فرماید: «و هنگامی را که عیسی پسر مریم گفت ای فرزندان اسرائیل من فرستاده خدا به‌سوی شما هستم تورات را که پیش از من بوده تصدیق می‌کنم و به فرستاده‌ای که پس از من می‌آید و نام او احمد است بشارتگرم پس وقتی برای آنان دلایل روشن آورد گفتند این سحری آشکار است».
آیت‌الله عابدینی در ادامه به اهمیت فضای مجازی اشاره و تأکید کرد: رهبر فرزانه انقلاب اسلامی فرصت‌های فضای مجازی را بسیار بیشتر از تهدیدهای آن معرفی کرده‌اند و ما نیز می‌باید از جنبه فرصت بودن آن استفادهٔ بیشتری کنیم.
امام‌جمعه قزوین یادآور شد: ضروری است فرصت‌های فضای مجازی را به‌خوبی شناسایی کنیم تا بتوانیم بیش‌ازپیش از این فضا برای ترویج معارف اهل‌بیت (ع) استفاده کنیم.
نماینده ولی‌فقیه در استان قزوین با اشاره به کاهش نزولات آسمانی اظهار کرد: نماز و دعا برای نزول برکات الهی و دفع بلایا را می‌باید موردتوجه قرار دهیم.