شناسهٔ خبر: 23190417 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: راه دانا | لینک خبر

براساس پیش‌بینی هواشناسی:

تندباد 100 کیلومتری اردبیل را در می نوردد/ بارش در راه است

براساس اعلام هواشناسی وزش باد تند در استان اردبیل که از روز جمعه آغاز شده از عصر امروز تا عصر فردا شدید شده و سرعت آن به 100 کیلومتر بر ساعت هم خواهد رسید.

صاحب‌خبر -

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا  به نقل از سبلان‌ما، در دومین روز از زمستان وزش بادهای تند که از دیروز در اغلب شهرهای اردبیل آغاز شده، همچنان تداوم دارد و براساس اعلام هواشناسی سرعت وزش باد از عصر امروز تا عصر فردا شدیدتر شده و به 100 کیلومتر بر ساعت هم خواهد رسید.

اداره کل هواشناسی استان اردبیل پیش بینی کرده است که در طول این مدت دمای اغلب شهرهای استان در طول شب نیز بالای صفر خواهد بود.

بر این اساس از عصر روز یکشنبه تا سه شنبه این هفته با افزایش ابر، بارش متناوب باران در برخی نقاط استان اردبیل پیش بینی شده است که این ناپایداری ها تا روز چهارشنبه ششم دی ماه ادامه خواهد داشت.

انتهای پیام/