شناسهٔ خبر: 23174638 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: راه دانا | لینک خبر

در نماز جمعه این هفته استان مطرح شد :

برجام و مشکلات اقتصادی امروز نتیجه "فتنه سال 88" است/ عامل اصلی قاچاق در کشور آقازاده‌ها هستند

آیین نماز عبادی- سیاسی جمعه با حضور مردم مومن و انقلابی استان قزوین در نقاط مختلف این استان برگزار و خطبای نماز جمعه به ایراد خطبه پرداختند.

صاحب‌خبر -

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از صبح قزوین حجت الاسلام علی قابل در خطبه‌های این هفته نماز جمعه شهر قزوین اظهار کرد: امریکایی‌ها در مسئله برجام هر روز به دنبال ایجاد معرکه جدیدی هستند که در اقدام اخیر آنها خواهان صدور قطعنامه جدیدی علیه ایران در شورای امنیت بودند که به لطف الهی هم پیمانانش با امریکا همراهی نکردند.

وی افزود: توطئه امریکایی‌ها علیه کشور ما هیچ زمانی پایان ندارد؛ اخیرا برنامه جدید آنها نیز به نمایش گذاشتن موشکی بود که مدعی هستند متعلق به ایران است و برای کمک به یمن در جنگ با عربستان در اختیار آنها قرار داده است و ایران باید محکوم شود. 
این خطیب نمازجمعه ادامه داد: در قصه موشک سران کشورهای انگلیس و فرانسه و امریکا هم پیمان شده اند تا ضربه جدی به صنعت موشکی ما وارد کنند که به لطف الهی در این حوزه هم شکست خواهند خورد.
وی با اشاره به یوم الله 9 دی بیان کرد: "9 دی" سالگرد حماسه بزرگی است که به 8 ماه جولان ضدانقلاب در کشور خاتمه داد.
 
 
قابل اذعان کرد: عده ای با حمایت غربی‌ها در سال 88 به بهانه تقلب در انتخابات کشور را به آشوب کشیدند؛ اما امروز بسیاری از همین فتنه گران اعتراف کرده اند که در انتخاب تقلبی صورت نگرفته بود.
وی عنوان کرد: در سال 88 عده زیادی از فتنه گران به قانون تمکین نکردند و تا به امروز هم پایبند قانون نمانده اند و هم اکنون همان فتنه گران با جسارت در رأس کارها قرار گرفته اند و کشور را دچار تشنج می‌کنند.
امام جمعه قزوین ابراز کرد: یکی از سرلیست‌های نجومی بگیران، جزو همان برنامه ریزان فتنه در سال 88 بود که دولتمردان وی را به عنوان ذخایر نظام معرفی کردند که دعا می‌کنیم خداوند این ذخایر نظام را از دنیا ببرد.
وی تصریح کرد: عده ای از فتنه گران از دولت اصلاحات به بهانه خصوصی سازی به حدی از اموال مردم غارت کردند که میلیاردر شده اند و امروز خود را با عنوان ژن برتر و آی کیو بالاتر به مردم معرفی می‌کنند در صورتی که این غارت‌ها نتیجه شیطنت و بی دینی چپاول بیت المال و مکر و حیله است. 
این خطیب نمازجمعه برجام و فشارهای اقتصادی امروز را حاصل فتنه سال 88 برشمرد و گفت: در همان ایام آقازاده لندن نشین به غربی‌ها پیشنهاد داد که تحریم‌ها را علیه ایران افزایش دهند و از همان سال به بعد ما با مشکلات عدیده اقتصادی روبرو شدیم.
وی تصریح کرد: چرا باید امروز در مجلس ما برای برداشته شدن حصر امضا جمع کنند؟ در صورتی که نظام به سران فتنه لطف کرده والا این افراد باید اعدام می‌شدند.
قابل بیان کرد: آیا افرادی که اموال عمومی را به آتش کشیدند و به آبروی نظام لطمه زدند و به دنبال سرنگونی انقلاب بودند باید به در آسایش و راحتی به سر ببرند؟ افرادی که کشور را دچار خسارت‌های سنگین کردند.
وی با اشاره به سفر اخیر وزیر امور خارجه فرانسه به ایران بیان کرد: دولت ما سران کشوری را با آغوش باز می‌پذیرد که با حمایت از منافقین علیه ما توطئه می‌کنند.
امام جمعه موقت قزوین ادامه داد: همین فرانسوی‌ها برای منافقین زمینه تجمع و شعار علیه ایران را فراهم کرده است؛ سرکرده منافقین مدعی است ما در جنگ با ایران پیروز شدیم زیرا شعارهای خودمان را به درون ایران انتقال دادیم.
وی اضافه کرد: فتنه گران شعار مرگ بر اصل ولایت فقیه را سردادند و امروز نماینده مجلس ما برای رفع حصر امضا می‌کند؛ مردم نباید بی تفاوت باشند و باید این فتنه گران را از مجلس بیرون کرد.
این خطیب نمازجمعه تاکید کرد: عده ای مدعی هستند در سال 88 فتنه ای رخ نداده و دعوای دو کاندیدا بایکدیگر بوده است؛ اگر فتنه ای رخ نداده چرا مساجد را آتش زدند و اموال مردم را غارت کردند چرا خیمه گاه امام حسین(ع) به آتش کشیده شد؟ اگر بحث دعوای دو کاندیدا بوده چرا به قانون مراجعه نکردند؟ 
وی با بیان اینکه وحدت مردم زمینه ساز شکست فتنه گران شد، اعلام کرد: برای بزرگداشت "9 دی" تجمعی با هدف افزایش بصیرت و مخالفت با فتنه گری‌ها در خیابان شهدای قزوین برگزار خواهد شد.
قابل در ادامه با اشاره به صدمات قاچاق به زندگی مردم گفت: دادستان کل کشور رسما در تلویزیون اعلام کرد قاچاق زندگی مردم را فلج کرده و 90 درصد این قاچاق‌ها به صورت مستقیم و مستقیم زیر نظر وزرا و فرزندان یا وابستگان به مسئولان کشور است که لازم است با آنها برخورد جدی شود.
وی با اشاره به ولادت امام حسن عسگری(ع) در هشتم ربیع الثانی گفت: این امام بزرگوار ما را اینگونه نصیحت می‌کند که خداترسی را سرلوحه خود در زندگی قرار دهید و در زندگی پاک دست باشید و با مردم با صداقت رفتار کنیم، شیعه باید اهل تلاش و کار برای رضای خدا باشد.
امام جمعه موقت قزوین افزود: صداقت باید در جامعه و بین همه مردم ترویج پیدا کند و ما نباید نگاه ما به برخی دولتمردانی باشد که باید با چراغ قوه به دنبال سخنان صادقانه آنها بود.
 
وی ادامه داد: این امام بزرگوار زندگی کوتاهی داشت و 28 سال بیشتر عمر نکرد؛ اما در همین مدت کوتاه اقدامات بزرگی برای اسلام انجام داد که یکی از این اقدامات ساماندهی شیعیان بود و علمایی را در شهرها تربیت کرده و به مردم برای مرجعیت دین معرفی می‌کرد.
قابل یادآور شد: امام عسگری(ص) از امامانی بود که بحث ولایت فقیه و مرجع دینی را ترویج کردند و پس از ایشان حضرت مهدی(عج) در معرفی جانشین دینی و ولی فقیه زحمات متحمل شدند.
وی اذعان کرد: بحث گسترش زیارت امام حسین(ع) و ترویج زیارت اربعین از اقدامات مهم دیگر امام حسن عسگری(ع) بود، ثمره ارزشمند دیگر این امام بزرگوار حفظ وجود نازنین امام زمان(عج) بود.
امام جمعه موقت قزوین با اشاره به ولادت حضرت عبدالعظیم حسنی گفت: ایشان یکی از نمونه شخصیت‌هایی است با سفارش امام حسن عسگری به صورت پنهانی به شهر ری آمد، این شخصیت بزرگوار از محضر امام رضا(ع)، امام جواد، امام هادی و امام عسگری بهره برد.
وی افزود: یکی از سختی‌هایی که عبدالعظیم حسنی تحمل کرد زندگی مخفیانه و حضور در شهرهای مختلف بود؛ در دوره حکومت امام عسگری با حضور متوکل و معتصم عباسی شرایط خفقان آوری حاکم بود که یکی از اقدامات این ظالمان تخریب قبر حضرت سیدالشهدا بود.
قابل ابراز کرد: حضرت عبدالعظیم حسنی با وجود سختی‌هایی که متحمل می‌شد تلاش فراوانی برای زنده نگه داشتن دین شیعه انجام داد؛ در همین راستا در روایت زیارت این عالم بزرگوار با زیارت کربلا هم سان شمرده شده است.
وی در پایان با اشاره به ولادت حضرت عیسی(ع) عنوان کرد: این پیامبر الهی جزو پیامبران اولوالعزم و صاحب کتاب و شریعت است که از معجزات این بزرگوار سخن گفتن در گهواره بود؛ این ایام را به هموطنان مسیحی این ایام را تبریک می‌گوییم.

 

نماز جمعه اقبالیه : 

حجت‌الاسلام مرتضی فاطمیان امام جمعه شهر اقبالیه در خطبه‌های نماز جمعه این هفته در ابتدا ولادت حضرت عبدالعظیم حسنی و ولادت حضرت عیسی مسیج و ولادت حضرت امام حسن عسگری را تبریک گفت و نیز شهادت آیت‌الله غفاری را به دست ماموران ستم شاهی پهلوی در سال 1353 یاد آور شده و گرامی‌داشت.

 
امام جمعه بیان کرد: کسی نیست که در دشمنی آمریکا و انگلیس و اسراییل و برخی دیگر از کشورهای اروپایی و غربی نسبت به ملت، نظام و انقلاب اسلامی ایران تردید داشته باشد.
 
 
فاطمیان در ادامه گفت: وقتی فرانسه در عرض یک هفته دو بار به گروهک تروریستی منافقین که دستشان به خون بهترین‌های این ملت آغشته است (هفده هزار شهید ترور ) اجازه رسمی تشکیل جلسه و نشست سیاسی با سران انگلیس می‌دهد که نه به قصد خیر بلکه با انگیزه آزاد کردن عناصر جاسوسانشان هستند.
 
 
وی افزود: و یا اینکه بی‌بی‌سی که سرخط اصلی سیاست‌های رسانه‌ای دولت انگلیس می‌باشد با برنامه‌های مرموزانه یا نادیده گرفتن آثار و برکات و خدمات معجزه گون انقلاب و جمهوری اسلامی و بزرگنمایی کاستی‌ها و سیاه نمایی محیط داخل، به دنبال القا و ناکارآمدی نظامی اسلامی و ادعای کوچک‌تر شدن سفره خانواده‌های ایرانی درصدد گستراندن و پراکندن یاس و ناامیدی و تضعیف سرمایه‌های اجتماعی به ویژه اعتماد عمومی هستند.
 
امام جمعه اقبالیه اظهار کرد: از شیطان بزرگ آمریکا و رژیم غاصب صهیونیستی که بارها از ملت ایران سیلی خورده‌اند، بیش از این نمی‌توان انتظار داشت.
 
فاطمیان به بازنمایی علل مواضع فرانسه در مشروط‌سازی تعامل با ایران و چشم انداز آینده آن اشاره کرد و گفت: مکرون رییس جمهور فرانسه در حالی قدرت را در دست گرفت که یکی از محورهای سیاست‌های وی را توسعه روابط اقتصادی با جمهوری اسلامی تشکیل می‌دهد.
 
 
وی تصریح کرد:اما با وجود این مواضع در مقام عمل رفتار فرانسه با اما و اگر‌هایی همراه شد، چنانکه از یک سو توتال از اجرای تعهدات خود سر باز زده و از سوی دیگر فروش هواپیما به ایران در ابهام قرار گرفته و وقتی سفر مکرون رییس جمهور فرانسه به تهران نیز به زمان دیگری موکول شد به راستی دلیل چنین تغییر رفتارهایی چیست.
 
امام جمعه ادامه داد: این رویکرد را در یک جمله می‌توان خلاصه کرد و آن مشروط‌سازی روابط به دو اصل حذف توان موشکی ایران و مذاکره تهران با اروپا بر سر منطقه یا همان خروج ایران از نقش آفرینی در تحولات منظقه است. حال این پرسش مطرح می‌شود که چرا فرانسه چنین شرط‌هایی گذاشته و چه اعتراضی را دنبال می‌کند.
 
فاطمیان اذعان کرد: واقعیت امر آن است که کشورهای غربی از آمریکا گرفته تا کشور‌های اروپایی از توان مستقل دفاعی ایران و البته الگو شدن برای جهانیانیان با محوریت رسیدن به توان برتر نظامی بدون وابستگی به غرب هراس دارند و نقش آفرینی ایران در منطقه را برابر با شکست سیاست‌های استعماری خود می‌دانند. از این رو با اعمال فشار اقتصادی، سیاسی و امنیتی سعی در حذف توان دفاعی و جایگاه منطقه‌ای ایران دارند.
 
وی در پایان افزود: در این میان باید توجه داشت که نیاز اقتصادی فرانسه چنان گسترده است که چاره‌ای جز روابط با ایران ندارد و با مقاومت در برابر زیاده خواهی‌هایش در نهایت تسلیم و مجبور به اجرای تعهداتش می شود.
انتهای پیام /

برچسب‌ها: