شناسهٔ خبر: 23161015 - سرویس اجتماعی
نسخه قابل چاپ منبع: شبکه‌خبر | لینک خبر

فوت هزار 527 نفر بر اثر سوء مصرف مواد مخدر

مدیرکل حوزه ریاست سازمان پزشکی قانونی از فوت یک هزار 527 نفر بر اثر سوء مصرف مواد مخدر در نیمه نخست سال خبر داد.

صاحب‌خبر -
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شبکه خبر، محمدرضا قدیر زاده درمانگر اعتیاد و روانپزشک و مدیر کل حوزه ریاست سازمان پزشکی قانونی گفت: این آمار نسبت به مدت مشابه سال گذشته کاهش 5 درصدی دارد.
 
او افزود: استان های تهران، فارس و اصفهان در سال گذشته بیشتر آمار فوتی ناشی از سوء مصرف مواد مخدر را به خود اختصاص داده اند، در حالی که استان های گلستان، سمنان و بوشهر کم ترین میزان فوتی را داشته اند.
 
مدیر کل حوزه ریاست سازمان پزشکی قانونی با اشاره به تفکیک خانم ها و آقایان در آمار فوت ناشی از سوء مصرف مواد مخدر، گفت: تعداد خانم های فوت شده در اثر مصرف مواد مخدر بیشتر از آقایان است.
 
او با اشاره به زنگ خطر افزایش اعتیاد در قشر بانوان جامعه گفت : متاسفانه در سال های اخیر میزان بانوان معتاد در کشور حدود 10 درصد افزایش پیدا کرده است.
 
این درمانگر اعتیاد با اشاره به راهکارهای درمان معتادان متجاهر کشور، گفت: در بسیاری از مواقع نهادهای مختلف در راستای درمان معتادان متجاهر، روند جمع آوری و بستری در کمپ های اعتیاد را پیش می گیرند؛ در حالی که اکثر افراد جمع آوری شده بلافاصله پس از مرخصی به مصرف مواد مخدر روی می آورند.
 
او افزود: درمان معتادین متجاهر بدون درنظر گرفتن زیرساخت های لازم برای زندگی آن ها کاری بیهوده است.