صاحبخبر - این غذا را با گوشت دنده که به صورت ورقهای تهیه شده درست میکنند، اما میتوانید گوشت را به صورت چرخ کرده تفت دهید تا در میان خمیر حالت فشردهتری هم داشته باشد. سس مخصوص این خوشمزه روز هم سس پنیر است اما با توجه به ذائقه خود میتوانید از سسهای دلخواه استفاده کنید. به گزارش روزیاتو مواد لازم عبارتند از ۴ قاشق غذاخوری کره، ۴۵۰ گرم گوشت دنده ورقهای یا چرخ کرده، یک عدد پیاز پوست کنده و خلالی شده، یک عدد فلفل دلمهای سبز خلالی شده، یک قاشق چایخوری پودر سیر، ۲ بسته خمیر کروسان آماده، نمک و فلفل سیاه، یک عدد تخممرغ + یک قاشق غذاخوری آب، ادویه ایتالیایی. فر را با دمای ۱۸۵ درجه سانتیگراد گرم کنید. در یک تابه متوسط، نیمی از کره را ریخته و گوشت چرخ کرده را درون آن بریزد و تفت دهید تا کمی سرخ شوند. گوشت را از تابه خارج کرده و پیاز و فلفل دلمهای را به همراه پودر سیر بریزید و تفت دهید تا کاراملی شوند. یک قالب گرد پیتزا را با روغن چرب کنید. خمیرهای مثلثی کروسان را دور تا دور آن بچینید. برای اینکه بخش میانی به خوبی به صورت یک دایره خالی بماند میتوانید از یک پیاله یا لیوان کمک بگیرید. آن را در وسط قالب گذاشته و خمیرها را در اطرافش به گونهای بچینید که قاعده مثلث در وسط و نوک آن در بخش بیرونی باشد. در بخش میانی یک ردیف دیگر خمیر بچینید که مواد داخلی از حلقه نان بیرون نریزند. روی آنها مخلوط گوشت را ریخته و سپس ۱۰ اسلایس پنیر را روی گوشتها قرار دهید.
خمیرها را جمع کنید. تخممرغ را هم زده و آب به آن اضافه کنید. سپس با قلم مو روی سطح خمیر بمالید. در آخر ادویه ایتالیایی (مخلوط سبزیجات معطر) بپاشید. حلقه نان را به مدت ۲۰ تا ۳۰ دقیقه درون فر بگذارید تا سطح آن کاملا طلایی شود. این چیزاستیک را با سس پنیر سرو کنید.∎