شناسهٔ خبر: 23080601 - سرویس فرهنگی
نسخه قابل چاپ منبع: فارس | لینک خبر

«درخونگاه» به روزهای پایانی رسید + عکس جدید

فیلم سینمایی «درخونگاه» به کارگردانی سیاوش اسعدی و تهیه‌کنندگی منصور سهراب پور روزهای پایانی فیلمبرداری را سپری می‌کند.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرگزاری فارس، فیلم سینمایى «درخونگاه» به تهیه کنندگى منصور سهراب پور و کارگردانى سیاوش اسعدى که در لوکیشنهاى متفاوت در تهران و قزوین فیلمبردارى شده روزهاى پایانى خود را سپرى مى کند.

 

تمامى بازیگران این فیلم جلوى دوربین تورج اصلانى قرار گرفتند و تا چند روز آینده جمشید هاشم پور هم مقابل دوربین مى رود تا این اثر متفاوت در جشنواره فیلم فجر امسال حضور جدى داشته باشد.
تهیه کننده: منصور سهراب پور، کارگردان: سیاوش اسعدى، نویسنده: نیما نادرى/ سیاوش اسعدى، مشاور پروژه : روزبه معینى
بازیگران: امین حیایى، ژاله صامتى، مهراوه شریفى نیا ، نادر فلاح ، محمود جعفرى ، منصور شهبازى ،افشین سنگ چاپ و پانته آپناهى با
حضور جمشید هاشم پور و...
تدوین همزمان: محمدرضا مویینى
عکاس: مهرداد ناصرى

انتهای پیام/