شناسهٔ خبر: 23020495 - سرویس اقتصادی
نسخه قابل چاپ منبع: ایران آنلاین | لینک خبر

ورود گوشت گوزن به سفره ایرانی‌ها

معاون وزیر جهاد کشاورزی از ارائه تسهیلات پرورش تجاری گوزن در تمام نقاط کشور و قرار گیری آن در سبد غذایی خانوار خبر داد.

صاحب‌خبر -

ایران آنلاین /حسن رکنی اظهار کرد: پرورش گوزن در کشور به صورت تجاری در برخی استان‌ها آغاز شده  اما هنوز به شکل جدی در سبد غذایی مردم وارد نشده است.

وی افزود: گوزن هم‌اکنون دراستان‌های یزد، قزوین، تهران پرورش داده می‌شود و امکان توسعه آن در سایر استان‌های کشور وجود دارد.

معاون امور دام وزیر جهاد کشاورزی ادامه داد: محدودیتی برای اعطای مجوز پرورش گوزن در کشور وجود ندارد و متقاضیان برای تولید این محصول در تمام نقاط کشور، می توانند اقدام کنند.

معاون امور دام وزیر جهاد کشاورزی گفت: یکی از دلایل افزایش قیمت گوشت قرمز در بازار آن است که مزیت مرتع در تولید گوشت قرمز نداریم و ذائقه بازار طی دو سال اخیر به سمت گوشت تازه گوسفندی رفته که کار را کمی مشکل کرده است.

وی با اشاره به اینکه تا چند سال گذشته تنظیم بازار گوشت به‌ مراتب آسان‌تر و قیمت‌ها ثبات بیشتری داشت، تصریح کرد: حداقل می‌توان گفت که قیمت گوشت منجمد گوساله در 4 سال اخیر بین 21 تا 22 هزار تومان ثابت مانده است.سعی کرده‌ایم با عرضه گوشت گوسفندی تازه وارداتی در فروشگاه‌های زنجیره‌ای تا حد زیادی در قیمت تعادل ایجاد کنیم، تا حدی که شقه گوشت گوسفندی در این فروشگاه‌ها بین 31  هزار و 500 تا 33 هزار تومان عرضه می‌شود و به خاطر همین هنوز در بازار برای تنظیم قیمت حضور داریم.

/تسنیم