شناسهٔ خبر: 22910993 - سرویس بین‌الملل
نسخه قابل چاپ منبع: ایسنا | لینک خبر

با تهدید به تحریم میانمار؛

امدادگران بین‌المللی: روهینجایی‌ها باید به خانه‌هایشان بازگردند نه اردوگاه‌های جدید

گروه‌های بین‌المللی امدادرسان امروز (شنبه) هشدار دادند که اگر اردوگاه‌های جدید برای روهینجایی‌ها در استان راخین ایجاد شود این کشور را بایکوت می‌کنند.

صاحب‌خبر -

به گزارش ایسنا، به نقل از خبرگزاری رویترز، گروه‌های بین‌المللی امدادرسان شامل گروه موسوم به نجات کودکان و موسسه آکسفام در بیانیه‌ای مشترک که توسط ده‌ها تن از اعضای سازمان‌های کمک‌های بشردوستانه به امضا رسید اعلام کردند: این گروه‌ها نگران اظهارنظر اخیر دولت میانمار هستند مبنی بر اینکه آوارگان روهینجایی که به راخین بازمی‌گردند در اردوگاه‌های جدید اسکان می‌یابند.

آنها گفته اند که این آوارگان باید اجازه یابند تا در خانه‌های خودشان در استان راخین مستقر شوند.

از ۲۵ اوت سال جاری میلادی و پس از عملیات ارتش میانمار علیه شبه‌نظامیان روهینجایی بیش از ۶۲۰ هزار مسلمان روهینجایی به بنگلادش گریخته‌اند.

پس از آنکه توافق بازگشت آوارگان میان دولت میانمار و بنگلادش در نوامبر امضا شد، دولت بنگلادش اعلام کرد که روهینجایی‌های بازگشته در ابتدا باید در چادرها یا اردوگاه‌های موقت در استان راخین مستقر شوند.

این اظهارنظر نگرانی‌هایی را در پی داشت مبنی بر اینکه آوارگان ممکن است با تکرار وضعیتی که بیش از ۱۰۰ هزار روهینجایی در مرکز راخین با آن مواجه هستند روبرو شوند؛ این افراد هم اکنون در اردوگاه‌ها ساکن شده‌اند.

گروه‌های امدادی همچنین اعلام کردند: هیچ نوع اردوگاه بسته یا اسکانی شبیه به اردوگاه نباید وجود داشته باشد اگر چنین چیزی ایجاد شود گروه‌های کمک‌رسان اقدامی نمی‌کنند.

انتهای پیام

برچسب‌ها: